Heb jij een achtergrond in communicatie of marketing? Wil jij jouw expertise inzetten voor een goed doel? Of wil je relevante werkervaring opdoen bij een NGO? Heb je twee of drie uur per week tijd? Kom ons communicatieteam versterken! Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met collega’s onze online communicatie (website, nieuwsbrief en sociale media) te verbeteren.

 

Casa de la Alegría
Geef kinderen weer toekomst!

Een veilig thuis is voor veel kinderen in Bolivia niet vanzelfsprekend. Vaak al op jonge leeftijd worden ze geconfronteerd met agressie, misbruik, mensenhandel en verwaarlozing. Casa de la Alegría wil de vicieuze cirkel van armoede en geweld doorbreken. Wij helpen kinderen en jongeren in Cochabamba trauma’s verwerken, omgaan met agressie en geven seksuele voorlichting. Dit doen we door therapie in de vorm van spel, dans, muziek en kunst.

 

Wat ga je doen?
Je kunt een keuze maken uit de volgende opdrachten:

 • Social media strategie & contentcreatie
  Samen met onze communicatiecoördinator schrijf je een strategie voor onze sociale media en maak je zelf content voor deze kanalen.
 • Redactie nieuwsbrief
  Als redacteur van de nieuwsbrief bepaal je samen met de communicatiecoördinator de inhoud van de nieuwsbrief. Je zet opdrachten uit bij schrijvers of filmers en kunt ook zelf content maken. Vervolgens maak je de nieuwsbrief met het programma MailChimp.
 • Webredactie
  Samen met een collega uit team communicatie maak je een plan om de website te verbeteren en maak je SEO-proof content.

 

Wat bieden wij?

 • Relevante werkervaring bij een internationale NGO.
 • De mogelijkheid om met jouw expertise iets te betekenen voor een ander.
 • Enthousiaste collega’s!

 

Heb jij een studie communicatie of soortgelijke opleiding gevolgd? Studeer je nog? Of heb je een andere studie gedaan, maar wel werkervaring op het gebied van communicatie of marketing? Ben jij voor minimaal zes maanden beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Stuur je cv met korte motivatie naar Laurie Ijzerman, laurie@casadelaalegria.nl.
Kijk voor meer informatie over onze stichting op casadelaalegria.info.

logo_casa_de_la_alegria-3

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief