Communicatiecoordinator met groen hart gezocht

Wil jij bij Land van Ons – een snel groeiende burgercoöperatie die de biodiversiteit herstelt op landbouwgrond – de kar trekken voor alle communicatie en marktingacties?  Wordt dan onze communicatiecoördinator!

Ben jij een communicatieprofessional die alle takken van communicatiesport kent? Die er plezier in heeft om als een spin in het communicatieweb te fungeren? Die creatieve oplossingen kan bedenken? Een communicatiecoördinator die de juiste mensen kan vinden, enthousiast kan maken en houden? Die net zo makkelijk een communicatieplan maakt, als berichten voor nieuwsbrief of website schrijft, of nadenkt over huisstijl, ledencampagnes, media en actualiteit?

In onze eerste 1,5 jaar is de communicatieinfrastructuur neergezet, er is beleid ontwikkeld, er is een toolbox. Er is een netwerk van ruim 40 vrijwilligers die allemaal actief zijn op het gebied van communicatie. Met zijn allen zorgen zij voor de interne en externe communicatie van Land van Ons.

De communicatiecoördinator, heeft een cruciale rol, het is degene die het overzicht heeft, die initiatieven neemt, regie pakt als dat nodig is, en met de andere communicatievrijwilligers bouwt aan een verdere bekendheid en een heldere positionering van Land van Ons. Hij of zij werkt veel samen met de bestuursleden die communicatie en marketing in hun portefeuille hebben.

Het is een pittige rol die de nodige communicatie- en mensenkennis en expertise vraagt, en bij voorkeur managementervaring. Dat kun je niet in een paar uur per week, daar heb je wel 2 à 3 dagen voor nodig, flexibel inzetbaar. Dus heb je zin en tijd om jouw communicatiekennis in te zetten voor Land van Ons, reageer dan!

Wat heeft Land van Ons te bieden?

Wij zijn een jonge organisatie met grote ambitie en we zijn volop in ontwikkeling. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en daarmee optimale mogelijkheden om Land van Ons verder vorm te geven. Je krijgt de mogelijkheid mee te bouwen aan een organisatie die het verschil wil maken. We zijn een vrijwilligersorganisatie, iedereen zet zich vrijwillig in. Aangezien dit een spilfunctie is, hebben we tijdelijk een tegemoetkoming van 20.000 euro beschikbaar gesteld voor degene die zich tot minimaal januari 2022 wil inzetten voor Land van Ons.

Over Land van Ons

Land van Ons is een snel groeiende burgercoöperatie die landbouwgrond aankoopt namens meer dan 13.000 deelnemers. Op de eigen stukken land wordt de biodiversiteit en het landschap hersteld en kunnen pachters duurzaam boeren. We beloven geen financieel rendement, we gaan voor kwaliteit van het landschap en ontwikkeling van biodiversiteit. De organisatie bestaat nu 1,5 jaar en draait volledig op de kracht van de talenten van deelnemers, die zich allemaal belangeloos inzetten.

Reageren of vragen? Stuur een bericht naar vrijwilligers@landvanons.nl

Landvanons_400px

Land van Ons

Landbouwgrond voor herstel biodiversiteit en landschap Het burgerinitiatief Land van Ons is een coöperatie die landbouwgrond koopt voor …

Rietgerweg 6
7231PV Warnsveld
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief