Een commerciële, accurate én communicatief vaardige spin in het web, dat zoeken wij in onze nieuwe Correctbooker! Daarnaast ben je iemand voor wie het welzijn van mens en planeet zaken zijn die je raken. Het is voor jou een belangrijke meerwaarde om daar in je werk een positieve bijdrage aan te kunnen geven.

Over Correctbook

Correctbook is een duurzaam georiënteerde producent van uitwisbare notitieboeken met de missie: strijden tegen wereldwijd analfabetisme. Onze visie: schrijven toegankelijk maken voor iedereen op de wereld. Dit doen wij door een deel van onze omzet te gebruiken voor projecten waarbij wisbare Correctbook schrijfmaterialen beschikbaar worden gesteld aan ontwikkelingsgebieden in de wereld waar schrijfmateriaal schaars is (zie ook achtergrondinformatie onder deze vacature). Correctbook telt een team van zes mensen.

De baan

Je begeleidt onze klanten vanaf de offerte aanvraag tot het moment dat hun order in productie kan worden genomen. Je staat hen met raad en daad bij en bent daarmee het schriftelijke en telefonische visitekaartje van Correctbook voor onze zakelijke klanten. Je houdt ons CRM systeem nauwkeurig bij, zodat we te allen tijde kloppende analyses kunnen maken op onze sales. Last but not least ben je de back-office steun en toeverlaat voor je sales collega die de externe sales onder zijn hoede heeft.

 

Functie-eisen

  • Je staat volledig achter de missie van Correctbook en draagt dit uit in je werk;
  • Accuratesse en aanpakken gaan bij jou hand in hand samen;
  • Je vindt het leuk om veel en vaak klantcontact te hebben en denkt oplossingsgericht;
  • Je houdt je hoofd koel als de (werk)druk toeneemt;
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding en een MBO+ denk- en werkniveau;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift;
  • Je bent fulltime, vijf dagen per week, beschikbaar;
  • Kennis van grafische programma’s is een heel mooie pré voor deze functie;
  • Je bent open en eerlijk en hebt een positieve collegiale instelling.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen (elise@correcctbook.com) of bellen (010-3105099) en vragen naar Elise de Jong. Je CV met persoonlijke motivatie mail je ook naar elise@correctbook.com.

Achtergrondinformatie over (de missie van) Correctbook

Iedere dag gaan 250 miljoen kinderen naar school zonder schrijfmateriaal. Mede hierdoor zijn wereldwijd meer dan 750 miljoen mensen boven de 15 jaar analfabeet. In 2014 zag de oprichter van Correctbook, Sam, met eigen ogen kinderen in Zuid-Afrika zonder pen en papier op school zitten. Schrijfmateriaal was voor hun ouders te duur en na aanschaf ook weer snel weer op.

Daar wilde hij wat aan doen en ontwikkelde Correctbook, het uitwisbare notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat. Met elke verkoop van een Correctbook kunnen wij één kind in Afrika drie maanden lang voorzien van dit uitwisbare schrijfmateriaal.

Zo maken wij met onze klanten en andere betrokkenen schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld!

correctbook_logo_1200x1200

Correctbook

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief