Bureau Ruimtekoers gelooft in de kracht van verbeelding! Daarom werken wij samen met kunstenaars en ontwerpers aan creatieve projecten, waarmee we inwoners betrekken bij vraagstukken die spelen in hun eigen leefomgeving.

Om de plannen te ontwikkelen én realiseren zoeken we een projectleider. Dus, zij (x/v/m) die van aanpakken weten, kansen signaleren en verzilveren, anderen weten te motiveren én ondersteunen om het beste resultaat met en voor iedereen te behalen … laat je horen!

S19A6166.jpg

Wat doet Ruimtekoers?

Jaarlijks worden er meer dan 12 projecten georganiseerd. Dit doen we in Malburgen in Arnhem-Zuid, én door de rest van het land. Een vast onderdeel is bijvoorbeeld het Ruimtekoers Wijkdiner in september. Samen met buren maken we programma en het menu zodat honderden andere buren kunnen aanschuiven om samen te eten en genieten.

Samen met ontwerpers en kunstenaars uit het hele land werken we aan thema’s als duurzaamheid, gezondheid, discriminatie en sociale veiligheid. Gedurende het jaar organiseren we projecten op eigen initiatief en werken we in opdracht van gemeenten en adviesbureaus. Al deze projecten en opdrachten dragen bij aan het organiseren van gelijkwaardige en toegankelijke participatieprojecten in de leefomgeving in heel Nederland.

Gezocht: Projectleider (x/v/m)

Om de plannen te ontwikkelen én realiseren zoeken we een projectleider. Dus, zij (x/v/m) die van aanpakken weten, kansen signaleren en verzilveren, anderen weten te motiveren én ondersteunen om het beste resultaat met en voor iedereen te behalen … laat je horen!

Als projectleider ontwikkel je samen met onze makers interactieve concepten om maatschappelijke vraagstukken in steden, buurten en wijken samen op te lossen. Je bent een teamplayer die een team van professionals aanstuurt om de plannen te realiseren, zet nieuwe samenwerkingen op en versterkt de bestaande, je bewaakt de kwaliteit van ons werk en het team en maakt en beheert je eigen projectplanningen, begrotingen en budgetten.

En jij bent ...

De stad en de publieke ruimte zijn ons speelveld. We vinden het belangrijk dat alle perspectieven in en op ons samenleven daar bij elkaar komen. Een perspectief in het team dat aanvullend is op de heersende normen is daarom erg welkom.

Wij zoeken een resultaatgerichte en gedreven persoonlijkheid die houdt van creatief aanpakken en flexibel kan denken en werken. Je identificeert je met onze missie om te werken aan rechtvaardige steden, wijken en buurten, mét en voor alle betrokkenen.

S19A8700.jpg
 • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring met het leiden van projecten;
 • Je werkt oplossingsgericht, weet risico’s goed in te schatten en kan een heldere analyse maken van wat er nodig is om een project uit te voeren;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent instaat om je te verplaatsen in verschillende perspectieven die we in de projecten tegenkomen.
 • Je bent goed in netwerken en legt gemakkelijk verbinding met uiteenlopende partners. Van gemeenten tot inwoners, van kunstenaars tot winkeliers;
 • Je bent bekend met het opstellen en bijhouden van planningen en begrotingen en begrijpt hoe je een project aanstuurt vanuit de inhoud én de cijfers.
 • Wij bieden

  Een overeenkomst van opdracht als zzp’er of een dienstverband van 0,6 fte op basis van een 36-urige werkweek, voor een periode van 12 maanden, met kans op verlenging en een proefperiode van een maand. Je opdrachtsom of salaris is conform de richtlijnen van de CAO Kunsteducatie en op basis van je ervaring. Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen om je loopbaan mee te ontwikkelen. Je werkt in een informele omgeving met een kantoor midden in de wijken van Arnhem-Zuid, de kraamkamer van ons bureau. Waar je met jonge en ambitieuze collega’s hard werkt de wereld een beetje mooier te maken.

  Enthousiast?

  Ben je enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer voor 1 oktober 2021 door je CV en een motivatiebrief te sturen naar yosser@ruimtekoers.nl. Met vragen hebben over de functie of organisatie, dan bel je naar Yosser via 06-49947864. Neem ook alvast een kijkje op www.bureauruimtekoers.nl of www.ruimtekoers.nl

  ruimtekoers_400px

  Bureau Ruimtekoers

  www.ruimtekoers.nl www.bureauruimtekoers.nl  

  Akkerwindestraat 1-512
  6832 CR Arnhem
  Netherlands

  Profielpagina

  Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief