Zie jij het toenemende belang van internationale samenwerking in deze tijden van globalisering en klimaatverandering? Heb jij interesse in ontwikkelingssamenwerking en heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal? Dan is Stichting NICC op zoek naar jou (www.stichtingnicc.nl).

Vrijwilliger gezocht

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger ter ondersteuning van werkzaamheden van de Stichting NICC (Netherlands International Cooperation Collection).

Tijdlijnen 

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om tijdlijnen rondom verschillende thema’s (verder) uit te werken. Een tijdlijn beschrijft de trends en ontwikkelingen tussen ongeveer 1950 en het heden op een specifiek thema vanuit een Nederlandse invalshoek. Een tijdlijn bestaat uit tekst, documenten, grafieken, photo’s en/of korte video’s. Binnen tijdlijnen kan verwezen worden naar items in de NICC collectie. Voorbeelden van verschillende tijdlijnen zijn te vinden op https://stichtingnicc.nl/door-de-tijd/tijdlijnen/.

Stichting NICC in het kort:

NICC staat voor Netherlands International Cooperation Collection. De stichting NICC beheert een veelzijdige collectie en zet zich in om ervaringen met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling transparanter en inzichtelijker te maken. NICC wil ook initiatieven met elkaar verbinden, ervaring aan nieuwe kennis koppelen en discussies daarover bevordereren. Op deze manier wil NICC een bijdrage leveren aan een duurzamere en meer verbonden mondiale samenleving.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@stichtingnicc.nl

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief