Bouw met ons mee ! Wij zoeken twee bestuursleden die met ons Utrecht nóg gezonder, groener, socialer en inclusiever willen maken.

Samen met partners in de stad , onze hoekstenen, bouwen we aan brede beweging om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, ook wel de Global Goals, in 2030 te behalen en in actie te komen. We werken hiervoor als verbinder en platform met bewonersverenigingen, gemeente Utrecht, scholen, vrijwilligers, universiteit, hogeschool, MBO’s, culturele instellingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Ons credo is mét en voor elkaar.

De stichting Utrecht4GlobalGoals is in transitie. De nadruk lag in de afgelopen jaren op bekendmaking en bewustwording creëren rondom de Sustainable Development Goals (SDG’s). Nu willen we de vervolgstap zetten. Mensen, ideeën, partners bij elkaar brengen zodat we elkaars acties versterken, van elkaar leren en kunnen versnellen om de SDG’s te behalen. We leven in de DECADE OF ACTION.

Wij zoeken twee bestuursleden: een secretaris en een algemeen bestuurslid die met ons deze transitie willen vormgeven. Qua profiel zoeken wij personen die denken in mogelijkheden, sterke netwerken hebben in Utrecht, bouwers, strategisch én hands-on zijn. Dromen, denken en doen.

Doe met ons mee om Utrecht nog een gezonder, groener, socialer en inclusiever stad te maken! Interesse? Neem dan contact op. We gaan we graag me je in gesprek.

Wie zoeken wij?
– Je hebt affiniteit met duurzaam ondernemen en de SDG’s
– Je bent communicatief en verbindend
– Je hebt een band met de stad Utrecht en wilt daarvoor graag het verschil maken
– Je bouwt graag aan een krachtig en verdiepend netwerk om de SDG’s in de stad te versterken
– Ervaringen met het besturen van een stichting is een pré

Interesse?
Stuur je motivatie en CV/resumé op naar kees@utrecht4globalgoals.nl. We hanteren geen deadline dus we gaan verder in gesprek zodra we denken dat we een geschikte kandidaat hebben. We sturen je een ontvangstbevestiging en laten je spoedig horen of we graag verder met je in gesprek gaan. We kijken uit naar je reactie !

Voor vragen over de functie kun je contact op nemen met Kees Kaffka (penningmeester) via kees@utrecht4globalgoals.nl

LOGO-vierkant

stichting Utrecht4GlobalGoals

De stichting Utrecht4GlobalGoals ondersteunt initiatieven en activiteiten in Utrecht op het gebied van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen …

Vredenburg 40  (uitsluitend op afspraak)
3511 BD Utrecht
Netherlands

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief