een meester in het vak, geeft richting aan Livingstone
onbezoldigd, ca. 6 meetings per jaar + voorbereiding

Wegens uitbreiding van het bestuur zoeken wij een gepassioneerde, ervaren professional in jongerenmarketing; iemand die samen met de andere bestuurders Livingstone overziet en de juiste koers weet aan te geven.  We zoeken een stevige persoon die alles van jongerenmarketing weet, die wil werken aan een eerlijke wereld en die zich daarin niet makkelijk laat stoppen.

De functie

Je bent met de andere bestuurders (voorzitter, penningmeester, bestuurder portefeuille internationale partners) eindverantwoordelijk voor Livingstone. De directeur stelt in concept het jaarplan en de jaarbegroting op; het bestuur spiegelt de directeur en stuurt op een beleid dat optimaal past bij de missie, de maatschappelijke en de marktsituatie.

Voor de portefeuille jongerenmarketing zoeken we iemand die ruime ervaring en een uitgebreid netwerk heeft op het gebied van jongerenmarketing. De directeur rapporteert periodiek de voortgang van het beleid. Jaarlijks is er een informele medewerkers-ontmoeting.

Je profiel

Je bent Christen en ziet het bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ als leidraad voor je leven. Je staat van harte achter het doel en de motivatie van Livingstone. Je hebt feeling met jongeren en wilt graag bijdragen aan hun ontwikkelen.

Je bent gemotiveerd om te werken aan een eerlijke wereld en daarin laat je je niet makkelijk stoppen. Je bent een meester in je vak en hebt ruime bedrijfsmatige ervaring. Je voelt je optimaal thuis in een bestuursrol. Je bent op een respectvolle, stevige manier richtinggevend voor de directeur.

Over Livingstone

Livingstone en de lokale partners werken met het christelijk geloof als basis. Het bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ en de ‘zorg voor de schepping’ zijn onze drijfveren. Wij geloven dat ieder mens tot zijn recht komt door respectvol met de ander, de aarde en met God om te gaan. We vinden het belangrijk oog te hebben voor mensen die het moeilijk hebben.

Tijdens de werkvakanties zoeken we altijd gelijkwaardig contact: van mens tot mens, van hart tot hart. Samenwerken, samen leren, elkaar inspireren en op weg zijn naar een eerlijke wereld staan centraal. Het is steeds weer verrassend hoeveel je met elkaar kunt bereiken.

Het team

Met passie en professionaliteit maken we onze werkvakanties. Oprechte betrokkenheid en optimale inzet voor onze deelnemers en voor onze partners in de wereld vinden we belangrijk. De kenmerken van ons team zijn integriteit, collegialiteit, vrijheid, verantwoordelijkheid, open feedback en humor.

De randvoorwaarden

Je bestuurs-meetings vinden plaats op het kantoor in Amersfoort (bij het station), meestal van 17.00 tot 20.00 uur (incl. eten). De bestuursfunctie is een belangrijke en per definitie onbezoldigde functie.

Reageren

Wanneer deze functie uitstekend bij je past, nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur daarvoor een korte, heldere motivatie en C.V. aan Livingstone (info@lst.nl) t.a.v. Dirk-jan Takke, de bestuursvoorzitter. Je kunt reageren tot en met 27 maart 2020.

livingstone

Livingstone

In het kort   Livingstone: Together for a better world Ons doel: mensen van hart tot hart met elkaar verbinden en zo de wereld mooier …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief