Is communicatie een talent van jou? Vind je het leuk om mensen te stimuleren en te motiveren? Is het aanbrengen van structuur een tweede natuur? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

De functie
Voor het realiseren van onze doelen zijn we opzoek naar een coördinator voor het vrijwilligersteam in Nederland. Als coördinator ben je de link tussen het bestuur in Bolivia en het vrijwilligersteam in Nederland (en externe partijen zoals hogescholen en andere organisaties in Nederland). Je zult gaan brainstormen met verschillende partijen over bijvoorbeeld het ontwerpen van promotiemateriaal, daarnaast zul je de organisatie van vrijwilligersdagen coördineren, waar en door wie de flyers worden rondgebracht, waar en door wie presentaties worden gegeven en wie wat moet vertalen naar welke taal, etc. De werkzaamheden zullen grotendeels per e-mail (vanuit huis) plaatsvinden en de uren zijn flexibel in te delen. Het aantal uren zal wisselen per periode, denkend aan een paar uur per week.

Functie eisen

  • zelfstandige en actieve houding;
  • enthousiasme voor ons doel;
  • gestructureerd kunnen werken;
  • inzetbaar voor langere periode (minimaal 6 maanden);
  • een professionele en proactieve houding.

Dit bieden we jou
De kans om in een jonge en groeiende organisatie actief betrokken te zijn en een belangrijke rol te spelen in de realisatie van de doelen. Met professionele begeleiding/coaching zullen wij jou ondersteunen in de uitvoering van de activiteiten. Tevens bieden we je veel vrijheid in het aandragen en uitwerken van jouw ideeën.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie, dan kun je contact opnemen per mail met Carla Cecconi:  translations@casadelaalegria.nl. Graag zien we jouw motivatie + cv tegemoet.

LogoCasa

Casa de la Alegria Stichting

Stichting Casa de la Alegría (Huis van de Vrolijkheid) ondersteunt en faciliteert jongeren uit Cochabamba, Bolivia bij de ontwikkeling van …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief