Live Now Foundation richt zich op het ondersteunen van het onderwijs door het verzorgen van onderwijsassistentie op de zes scholen in Tinkong. Er zijn veel verschillende manieren om deze ondersteuning te bieden. Enerzijds krijgen kinderen op de basisscholen geen of nauwelijks individuele aandacht. Vrijwilligers en stagiairs kunnen zich richten op verschillende vormen van extra (bij)les.
Het is niet nodig, dat je de lokale taal spreekt: op de basisscholen krijgen de kinderen ook Engelse les en op het voortgezet onderwijs is Engels zelfs de basistaal.

We staan open voor alle soorten vrijwilligers. Of je er nu een jaar tussenuit wilt, een stage loopt voor je eigen studie of dat je doet als een loopbaanonderbreking. Alles wat nodig is, is beheersing van Engels op een redelijk niveau. Vooral het verbeteren van spreek- en schrijfvaardigheid in de Engelse taal is belangrijk voor de mensen in Ghana.

Interesse: stuur een email naar info@ontmoetafrika.nl of info@go-ghana.nl

Live-Now-Foundation-Go-Ghana

GoGhana / Live Now Foundation

Initiatieven ter verbetering van de levensomstandigheden van de mensen in Tinkong, Eastern Region, Ghana GoGhana heeft haar basis in …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief