Een unieke kans om aan je eigen sociale startup te werken!

Enactus Tilburg is een internationale studentenvereniging met teams over de hele wereld, inclusief de onze hier in Tilburg. Het doel van Enactus is studenten de kans geven om te werken aan ondernemingen die niet alleen een winstoogmerk hebben, maar ook een sociaal en/of milieugerelateerd doel. Klinkt dit jou – student aan Tilburg University zijnde – als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

 

Waarom Enactus?

Een lidmaatschap bij Enactus voegt op talloze manieren een nieuwe dimensie toe aan je studententijd. Het dient als platform om een positieve impact op de wereld achter te laten, waardevolle (ondernemerschap-gerelateerde) vaardigheden te leren en je netwerk uit te breiden, zowel op formele als informele wijze. Als lid zul je 8-10 uur per week aan de slag gaan in een team van ambitieuze medestudenten, samen met wie je ervoor zorgt dat jullie project uitgroeit tot een succesvolle, duurzame onderneming. Al met al is een Enactus-lidmaatschap een onvergetelijke extracurriculaire activiteit en een geweldige mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, ongeacht je studierichting!

 

Meer weten, of al meteen inschrijven? Dat kan op onze website: https://enactustilburg.nl. Hopelijk tot snel!

Enactus – goed

Enactus Netherlands

“Wij geloven dat een duurzame en eerlijke wereld voor iedereen begint bij jezelf. Wij geloven in empathie, lef en ondernemerschap. Daarom …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief