Voor de Afrikadag van 2022 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om deze eerste LIVE editie sinds 2019 weer tot een daverend succes te maken! Kom jij ons helpen op zaterdag 28 mei?

Afrikadag Vrijwilligersadvertentie NL (520 x 298 px)

 

De Afrikadag is terug van weggeweest! Op zaterdag 28 mei mogen wij de deuren van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam weer openen. De Foundation Max van der Stoel (FMS) werkt samen met de Foundation for Progressive European Studies (FEPS) en vele andere fantastische partners om dit evenement mogelijk te maken. De Afrikadag zou in voorgaande jaren echter niet zo succesvol geweest zijn zonder de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers! Daarom hopen we in samenwerking met nieuwe en terugkerende vrijwilligers de dag weer compleet te maken! Vrijwilligers kunnen rekenen op een lunch en welverdiende drankjes na afloop van het evenement.

Met zo’n 1500 bezoekers, sprekers en vrijwilligers is dit het grootste publieksevenement over Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Dit jaar wordt niet ingezet op een enkel thema, maar op de mooie overkoepelende kernwaarde van de Afrikadag: de belangrijke rol van Afrikaanse stemmen in maatschappelijke discussies en beleid op nationaal en internationaal niveau. Dit brede thema maakt dat de dag een ontzettend diverse invulling zal hebben; politiek, cultuur, klimaat, kunst.. alles komt aan bod! Voor meer info, hou onze website in de gaten.

Neem contact met ons op via info@afrikadag.nl of meld je hier aan als vrijwilliger!

FMS_logo

Foundation Max van der Stoel

Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief