Samen met onze klanten werken wij aan verduurzaming van nationale en internationale agrofoodketens. We werken voor een breed scala aan klanten: van business to business bedrijven tot voedingsmiddelenfabrikanten en retail. Help jij mee in complexe transities in zeer uiteenlopende agro-food ketens? Dan leren we je graag kennen.

 

Voor ons solution team Duurzaamheidsstrategie & activatie zijn we op zoek naar een:

Adviseur duurzaamheidsstrategie & activatie

Den Haag of Wageningen | 32-40 uur per week | per direct

 

Solution team Duurzaamheidsstrategie & activatie

Veel bedrijven en sectoren hebben duurzaamheid in agrofood ketens hoog op de agenda staan. En dat is hard nodig. De uitdagingen op het gebied van mens en milieu zijn enorm. Tegelijkertijd staat het aanbod duurzaam geproduceerde grondstoffen onder druk door een wereldwijd toenemende vraag en de effecten van een veranderend klimaat op de teelt in landen van herkomst.

Wij helpen bedrijven en sectoren om werk te maken van duurzame en transparante voedselketens. Ons solution team is actief in alle schakels van de agrofood keten. Onze experts brengen de meest relevante thema’s in kaart, ondersteunen bij de ontwikkeling en borging van het duurzaamheidsbeleid, helpen relevante stakeholders te betrekken en over de impact van het duurzaamheidsbeleid te communiceren.

Wat je gaat doen

Als Adviseur duurzaamheidsstrategie en activatie werk je aan trajecten in uiteenlopende agro-food ketens. Onze klanten zijn individuele bedrijven, brancheorganisaties en multi-stakeholder initiatieven. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkel je beleid en initiatieven met doelen voor de korte, middellange en lange termijn. Je krijgt er energie van om interne en externe stakeholders mee te nemen en te mobiliseren. Dit doe je aan de hand van een concreet en ambitieus duurzaamheids-verslag, een heldere analyse, of een impactvolle infographic of animatie. Je brengt uitdagingen en dilemma’s aansprekend voor het voetlicht. Samen met de klant en je collega’s werk je toe naar oplossingen.

Natuurlijk hoef je niet overal expert in te zijn. Je werkt samen met je collega’s uit de solution teams Duurzaamheidsstrategie & activatie en Landbouw, die zich primair richten op respectievelijk internationale en nationale ketens. Met solution team Voedseltransitie, dat zich richt op een duurzaam, gezond en eerlijk voedselsysteem. En natuurlijk met je collega’s uit de solution teams Strategic Communication en Concept & design.

Een greep uit onze projecten:

Wat je daarvoor in huis hebt

  • Je hebt een relevante master en vijf tot tien jaar ervaring met verduurzaming van (inter)nationale agrofoodketens
  • Je ziet communicatie als een cruciale component om draagvlak te creëren en van daaruit de transitie te helpen versnellen
  • Je bent klantgericht, hebt een sensor voor ieders belangen en kunt overeenkomsten en verschillen met respect voor de verschillende posities over de bühne brengen
  • Naast adviseur en sparring partner ben je een teamplayer en een relatienetwerker
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk zeer communicatie vaardig, zowel in het Nederlands als Engels. Een extra taal (zoals Spaans of Frans) is een pre

Wat wij je bieden

  • Uitdagend en afwisselend werk bij The Agency for a Healthy World
  • Een organisatiecultuur met uiteenlopende expertises, onderlinge samenwerking en passie
  • Dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving
  • Veel ruimte voor ondernemerschap
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Interesse?

We ontvangen je motivatiebrief en cv graag zo spoedig mogelijk per e-mail op jobs@schuttelaar.nl. Wil je daarbij vermelden waar je onze vacature hebt gevonden?

Sluitingsdatum is 16 mei. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 mei; de tweede op dinsdag 25 en woensdag 26 mei. Wil je deze data alvast in je agenda reserveren?

Voor meer informatie kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Tijmen de Vries, Duurzaamheid & internationale agrofoodketens, 06 – 58 76 23 64
Lisa Bottema, Duurzaamheid & voedseltransitie, 06 – 34 20 33 67
Karin van Dooren, Human Resources, 06 – 55 73 18 76

S&P Logo – Horizontal – Fullcolour

Schuttelaar & Partners

The Agency for a Healthy World Ons verhaal Bij Schuttelaar & Partners dromen we van een duurzame en gezonde toekomst. Al 25 jaar werken …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief