Rutgers strijdt voor seksuele gezondheid en seksuele rechten van iedereen. Waar ook ter wereld. Onder seksuele gezondheid wordt niet alleen de afwezigheid van soa’s, ongewenste zwangerschappen of seksuele problemen verstaan. Het gaat ook over prettige, gewenste en gelijkwaardige seksuele contacten. Vrij van dwang, discriminatie of geweld. Rutgers verbindt onderzoek, praktijk en lobby. Ons werk kenmerkt zich door een inclusieve en activistische benadering van seksuele vorming, verbeterde toegang tot anticonceptie en veilige abortus en de preventie van seksueel geweld. Hierbij ligt onze focus op mensen tot 30 jaar.

Rutgers is nationaal en internationaal actief in 18 landen. Onze organisatie wordt gevormd door 120 gepassioneerde professionals in Nederland en Indonesië.

Vanaf 1 januari 2021 zijn Rutgers en Dance4Life een volledige fusie aangegaan met behoud van de eigen merken. Rutgers en Dance4Life werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. De verschillende krachten in beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van Rutgers nog meer impact te maken.

Voor de afdeling Finance & Control zoeken wij op korte termijn een

Administrateur/Boekhouder
(18-20 uur, vacaturenummer 2021-18)

Functie-Inhoud en verantwoordelijkheden

Jij draagt zorg voor het voeren van een juiste en volledige financiële administratie en assisteert projectcontrollers. Het team waarin je komt te werken bestaat uit de manager Finance & Control, vijf projectcontrollers en een collega, die met jou de administratie voert. Je wordt inhoudelijk aangestuurd door de Senior Finance Controller.

Taken

Als Administrateur/Boekhouder ben je verantwoordelijk voor het voeren van een juiste en volledige administratie, met werkzaamheden zoals:

 • controleren, coderen en inboeken van inkoopfacturen;
 • beheren van de debiteuren;
 • controleren en voorbereiden van betalingen;
 • boeken van bankafschriften en kasmutaties;
 • beheren van het tijdsregistratiesysteem (opvoer medewerkers en projecten);
 • opstellen van de periodieke rapportages, inclusief voorbereiding voor de jaarrekening en accountantscontrole.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste collega met aantoonbaar MBO-4 werkniveau. Je hebt minimaal enkele (2) jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Het is een pré als je ervaring hebt met geautomatiseerde factuurverwerkingssystemen. Je houdt van uitdagingen en hebt de ambitie om jezelf en processen te verbeteren.

Overige competenties:

 • Relevante MBO-4-opleiding (bijvoorbeeld boekhouden, financiële administratie);
 • Affiniteit en ervaring met het gebruik van geautomatiseerde financiële administratieve programma’s. Ervaring met Exact Globe, Synergy en Elvy is een pré;
 • Kennis van het MS Office pakket (Word/Excel/Outlook);
 • Zelfstandig en oplossingsgericht;
 • Ordelijk, secuur en oog voor detail;
 • Servicegericht en integer;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met gedreven collega’s. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. De salariëring bedraagt, per 1 juni 2021 afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek minimaal € 1.996 en maximaal €3.101,= bruto per maand (FWG-schaal 40).

Informatie en sollicitatie

We willen een meer inclusieve en diverse organisatie creëren die individuele verschillen in het personeelsbestand waardeert en ervoor zorgt dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Voel je je hiertoe aangetrokken? Dan nodigen we je van harte uit om uiterlijk 16 mei 2021 te solliciteren. De eerste gespreksrondes vinden plaats op vrijdag 21 mei. Een mogelijke tweede gesprek vindt plaats op woensdag 26 mei. Gelieve met deze voornoemde data rekening te houden.

 

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via de link naar het online sollicitatieformulier in de betreffende vacature op Vacatures Rutgers | Rutgers.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Steven Brenninkmeijer (Senior Finance Controller) via vacatures@rutgers.nl onder vermelding van het vacaturenummer. Ga voor meer informatie ook naar onze websites www.rutgers.nl/www.rutgers.international.

 

Jouw persoonlijke gegevens zullen zes maanden na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd worden.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.

Mocht dit niet jouw droombaan zijn, ondersteun Rutgers dan door deze vacature te delen binnen jouw netwerk.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Rutgers_logo_300-px-vierkant

Rutgers

Waar wij voor staan Seksualiteit en relaties maken onderdeel uit van ieders leven. Een goede seksuele gezondheid heeft een positief effect …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief