Rutgers strijdt voor seksuele gezondheid en seksuele rechten van iedereen. Waar ook ter wereld. Onder seksuele gezondheid wordt niet alleen de afwezigheid van soa’s, ongewenste zwangerschappen of seksuele problemen verstaan. Het gaat ook over prettige, gewenste en gelijkwaardige seksuele contacten. Vrij van dwang, discriminatie of geweld. Rutgers verbindt onderzoek, praktijk en lobby. Ons werk kenmerkt zich door een inclusieve en activistische benadering van seksuele vorming, verbeterde toegang tot anticonceptie en veilige abortus en de preventie van seksueel geweld. Hierbij ligt onze focus op mensen tot 30 jaar.

 

Rutgers is nationaal en internationaal actief in 18 landen. Onze organisatie wordt gevormd door 120 gepassioneerde professionals in Nederland en Indonesië.

 

Vanaf 1 januari 2021 zijn Rutgers en Dance4Life een volledige fusie aangegaan met behoud van de eigen merken. Rutgers en Dance4Life werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. De verschillende krachten in beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van Rutgers nog meer impact te maken.

 

Dance4Life en Rutgers zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige en resultaat- en relatiegerichte:

Accountmanager Business Partners

(36 uur, vacaturenummer 2021-38)

Blink jij uit in het openen van deuren, het aangaan van nieuwe relaties en het onderhouden van een netwerk van zakelijke relaties? Wil je deze drive inzetten om te werken aan het grootste en snelst stijgende gezondheidsrisico voor jongeren: onveilige seks? Dan is Dance4Life op zoek naar jou! Als Accountmanager Business Partners ga je namelijk aan de slag met het aantrekken en verder uitbouwen van zakelijke partnerships en het ondernemers netwerk. Je bent van nature een echte verbinder en netwerker. Je werkt direct aan de ambitie van Dance4Life om het zakelijk netwerk van MKB-ers corporates en ondernemers uit te bouwen.

Jouw uitdaging

In een notendop: het acquireren van nieuwe relaties en het onderhouden en uitbouwen van bestaande zakelijke partnerships en relaties. Dit doe je door bruggen te bouwen, proposities te bedenken, en samenwerkingsvoorstellen en de bijbehorende activaties uit te werken voor bedrijven en grote gevers. Het gaat hierbij om corporates, en organisaties in het MKB. Hierin werk je nauw samen met Lisanne, ons Hoofd CommunicatieDance4Life, en Merlyn, ons Hoofd Fondsenwerving Dance4Life. Je rapporteert aan Merlyn.

 

Jouw rol

 • Succesvol aantrekken van nieuwe partners en relaties;
 • Opstellen van prospectanalyses, voorbereiden en opvolgen van afspraken met mogelijke nieuwe partners;
 • Ontwikkelen en uitvoeren van proposities, samenwerkingsvoorstellen en communicatieplannen voor samenwerking, zowel met bestaande als met mogelijke nieuwe partners;
 • Onderhouden en verder uitbouwen van het netwerk van bestaande zakelijke partnerships en relaties;
 • Samen met je collega’s van communicatie zorgdragen voor impactcommunicatie richting de zakelijke partners;
 • Signaleren van merken en bedrijven die een aansluiting hebben bij Dance4Life impact campagnes;
 • Zelfstandig organiseren van zakelijke events;
 • Bedenken van creatieve en vernieuwende ideeën en deze zelfstandig uitvoeren.

 

Jouw profiel

Als verbinder ben je sociaal vaardig en gericht op het ontwikkelen en bouwen van externe relaties. Je bent in staat zowel lange termijn relaties op te bouwen en te onderhouden als kortetermijndoelstellingen te behalen. Je combineert een ondernemende, commerciële instelling met creatief denkvermogen. Daarnaast ben je proactief in je benadering naar bedrijven en nieuwe zakelijke relaties en kun je de waarde van mogelijke samenwerkingen realistisch inschatten.

 

Wat vragen wij?

 • Een HBO of universitaire afgeronde studie in een commerciële richting;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring en track-record op het gebied van acquisitie en relatiemanagement;
 • Uitstekende interpersoonlijke, communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Een ondernemend karakter, je bent sociaal competent en servicegericht;
 • Een flexibele, oplossingsgerichte en poactieve instelling;
 • Affiniteit met jongeren en de missie van Dance4Life;
 • Een sterk zakelijk netwerk is een pré’;
 • Goede beheersing van Engels is een pré;

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met gedreven collega’s. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar. De salariëring bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal € 4.218,-  bruto per maand (FWG-schaal 55). Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. Verder bieden we een gezellige werkplek in Amsterdam en Utrecht en de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

 

Informatie en sollicitatie

We willen een meer inclusieve en diverse organisatie creëren die individuele verschillen in het personeelsbestand waardeert en ervoor zorgt dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Voel je je hiertoe aangetrokken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via het online sollicitatieformulier in de betreffende vacature op www.rutgers.nl/vacatures.  

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Merlyn Ooms, via vacatures@rutgers.nl. Ga voor meer informatie ook naar onze websites www.rutgers.nl/www.rutgers.international en www.dance4life.nl.

 

Jouw persoonlijke gegevens zullen zes maanden na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd worden.

 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd.

 

Mocht dit niet jouw droombaan zijn, ondersteun Rutgers dan door deze vacature te delen binnen jouw netwerk.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Rutgers-logo_black

Rutgers

Waar wij voor staan Seksualiteit en relaties maken onderdeel uit van ieders leven. Een goede seksuele gezondheid heeft een positief effect …
Profielpagina

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief