Zie je nieuwe commerciële kansen en is meedenken over originele producten en diensten voor jou een leuke uitdaging? Pak je graag zaken op en houd je ervan om het overzicht goed te bewaren? En niet volledig onbelangrijk, hou je van cultuur? Kijk dan zeker naar de vacature van Account Executive voor de culturele sector bij amsterdam&partners!

Account Executive Cultuur

38 uur – Amsterdam

Zie je nieuwe commerciële kansen en is meedenken over originele producten en diensten voor jou een leuke uitdaging? Pak je graag zaken op en houd je ervan om het overzicht goed te bewaren? En niet volledig onbelangrijk, hou je van cultuur? Kijk dan zeker naar de vacature van Account Executive voor de culturele sector bij amsterdam&partners!

Wat ga je doen?
Als Account Executive Cultuur ben je bezig met taken die voortvloeien uit de relatiebeheer, sales & marketing activiteiten van de Accountmanagers Cultuur. Deze taken zijn erg verschillend qua invulling. Zo zorg je bijvoorbeeld voor een efficiënte en nauwkeurige afhandeling van de deals die de Accountmanagers hebben afgesloten met diverse musea, theaters, festivals, toneelgezelschappen, orkesten, producenten, dansgezelschappen, korter gezegd; het complete culturele landschap van de metropool Amsterdam. Ook maak je zelf kleine voorstellen op. Je bent het aanspreekpunt voor de culturele partners en relaties van amsterdam&partners en je wordt ingezet bij de organisatie van netwerkbijeenkomsten. Samen met de collega’s van Business & Development ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van amsterdam&partners.

Daarnaast houd je je bezig met het volgende:

 • Je zorgt voor creatieve en klantgerichte oplossingen in de uitvoering van aanvragen van culturele partners
 • Je voelt de wensen en behoeften van culturele partners en relaties aan en weet de juiste producten en diensten aan te bieden
 • Je brengt ideeën in voor het verbeteren van onze verkoopresultaten en pleegt acquisitie voor onze terugkerende producten als de Uitkrant en de Uitmail
 • Je beheert de planning en traffic van ingeboekte buitenreclame campagnes van onze culturele partners
 • Je neemt plaats in projectgroepen en geeft input op basis van jouw opgedane expertise


Wat breng je mee?
Een dienstverlenend karakter zit in jouw bloed. Je kunt goed samenwerken en waar wij als organisatie voor staan, weet jij als geen ander over te brengen bij zowel in- als externe partijen. Met jouw enthousiaste en flexibele houding trek je graag dingen naar je toe. Daarnaast zorg je er altijd voor dat afgesproken resultaten/doelstellingen gerealiseerd worden. Je werkt accuraat en kunt goed het overzicht bewaren.

Op jouw CV staat:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 á 2 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen, met name CRM (MS Office, Salesforce)
 • Ervaring met sales en/of relatiebeheer
 • Affiniteit met kunst en het culturele aanbod in Amsterdam is een pré


Wat kun je van ons verwachten?
Een werkgever die veel vrijheid geeft in de manier waarop jij je werk doet. Doorlopende ontwikkeling is onderdeel van onze bedrijfscultuur. In onze organisatie vinden we het belangrijk dat onze collega’s het verschil maken voor de stad en de metropool. Wil jij meebouwen aan een leefbare, aantrekkelijke, welvarende, duurzame en inclusieve Metropool Amsterdam? Reageer dan op deze vacature.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een functie voor 38 uur in de week (32 uur is mogelijk in overleg)
 • Een salaris van rond de €2.087,- tot €2.400,- (o.b.v. een 38-urig dienstverband)
 • Een persoonsgebonden budget voor opleidingen
 • De I amsterdam crew card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties


Meer informatie of direct solliciteren?
Is de vacature van Account Executive Cultuur precies wat jij zoekt? Reageer dan direct via deze link.

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Wendy van Loenen, HR Executive, via werkenbij@iamsterdam.com

Mogen wij ons nog even voorstellen?
amsterdam&partners, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. We zijn dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers. Door integrale citymarketing dragen we bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor, een I amsterdam Store en twee vestigingen op Amsterdam Centraal en Schiphol.

Onze organisatie heeft bijna 80 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Ook je tafelvoetbal talent! Creativiteit, enthousiasme, open communicatie, samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn voor onze organisatie sleutelwoorden waar onze cultuur op is gebaseerd. Ons kantoor is huiselijk en inspirerend ingericht met uitzicht over het IJ. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.