Supporters Unite!

27-05-2003
Door: OneWorld Redactie

20 jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar vragen door middel van een inzamelingsactie, een korte film en sportieve gadgets aandacht voor de straatkinderen van Kenia. Supporters Unite! laat zien dat sporters en sportliefhebbers wereldwijd elkaar kunnen ondersteunen en helpen.

In het Pandipieri Catholic Center in Kisumu, Kenia worden straatkinderen opgevangen. Naast slapen en eten kunnen de straatkinderen deelnemen aan een voetbalcompetitie waardoor zij een positieve stimulans in hun leven krijgen en weer even kind kunnen zijn.

Supporters Unite! is een project van Mensen in Nood en Move Your World en mede mogelijk gemaakt door de Amsterdam Admirals. Mensen in Nood helpt mensen in noodsituaties als gevolg van natuurrampen, calamiteiten, armoede of andere moeilijke omstandigheden. De Amsterdam Admirals is één van de zes American Football teams die deel uitmaakt van de Europese NFL League. Move Your World is een non-profit projectbureau dat projecten initieert, ontwikkelt en realiseert op het gebied van jongeren en internationale samenwerking.

Move Your World
Mensen in Nood
Mensen in Nood

Reacties