Respect the Mountains

22-02-2007
Door: OneWorld Redactie
Bron: OneWorld

Respect the Mountains zet zich in voor het behoud van de leefomgeving en de natuur in de Alpen. Een van de bedreigingen van het berggebied is vervuiling. Dit brengt de organisatie graag in kaart. Respect the Mountains heeft nog niet de mogelijkheden om alle skigebieden zelf te bezoeken daarom vragen we alle wintersporters om voor ons een kijkje te nemen.

 

Sigarettenpeuken

 

Maak je mooiste foto van 'How to Respect the Mountains': de ultieme schoonheid die de bergen uitstralen en 'How Not to Respect the Mountains': de vervuiling die jij tegenkomt. Denk aan blikjes, sigarettenpeuken etc. bij/onder skiliften of in het skidorp zelf. Files van auto's die elke dag naar het skidorp gaan. De foto moet een hoge resolutie hebben maar kan met je mobiele telefoon zijn gemaakt.

 

Heb je de smaak te pakken ga dan naar de plaatselijke skischool of de VVV en vraag ze wat zij doen om de vervuiling op de bergen tegen te gaan.

 

Je kunt je foto voor 30 april sturen naar info@respectthemountains.com   Vermeld even je naam en je adres en in welk skigebied de foto's genomen zijn. Voor meer informatie klik hier.

Respect the Mountains

Reacties