Partnerprogramma: meer informatie

Als partner van OneWorld profiteert u van het groeiende bereik van OneWorld en van de vele voordelen dat het Partnerschap biedt.

OneWorld partnerprogramma

Het OneWorld platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 15.000 mensen gelezen.

De OneWorld lezers en bezoekers zijn mensen die de wereld goed achter willen laten. Ze zijn geïnteresseerd in andere culturen, reizen, milieu en verantwoord leven. En deze groep is groeiende.

Wilt u deze doelgroep bereiken? Dan is OneWorld daar een ideaal podium voor.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven die streven naar een duurzame wereld een Partnerschap.

Als partner van OneWorld profiteert u van het groeiende bereik van OneWorld en van de vele voordelen dat het Partnerschap te bieden heeft:

Publiciteit: eigen inlog voor OneWorld.nl om zelf onbeperkt partnerberichten te plaatsen om extra aandacht te vragen voor activiteiten of publiekscampagnes.

De grootste fair career vacaturebank: onbeperkt vacatures plaatsen (normaal € 300,- per vacature), ook voor stageplaatsen en vrijwilligerswerk.

Aandacht voor uw evenement: plaats onbeperkt debatten, cursussen en events in de agenda van OneWorld.nl.

Uw eigen profielpagina: op uw persoonlijke profielpagina kunt u uw organisatie of bedrijf presenteren.

Netwerk: u bent onderdeel van een groot netwerk (ruim 230 partners) van organisaties en bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van internationale samenwerking en duurzaamheid.

Voordelig adverteren: als partner van OneWorld adverteert u met korting op OneWorld.nl en in OneWorld Magazine.

OneWorld Data Atlas: heeft u ook een thema dat u op de kaart wilt zetten met infographics of een interactieve wereldkaart? Vraag ons naar de mogelijkheden.

OneWorld themakanalen: uw content op een van onze themakanalen Business, Water, Toekomstdenkers of Love? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over:
Tarieven
Criteria


 

 

Reacties