Berichten van partners

Liselotte toont nieuwe trends op het gebied van kralenproducten
Alleen al in China heeft zich de afgelopen decennia een wonder voltrokken: een kwart miljard mensen hebben zich uit de armoede ontworsteld.
Karen van EerlijkWinkelen is genomineerd als VPRO aanpakker. Als ze wint mag ze 15 maart EerlijkWinkelen presenteren aan een groot publiek.
De Gemeente Amsterdam trekt 1 miljoen euro uit voor de aanpak van eenzaamheid. De Regenboog Groep is gevraagd mee te denken over de aanpak.
Vijf groepen 7 of 8 van vier basisscholen doen sinds vorige week 5 ochtenden mee aan het EerlijkWinkelen project in Sittard.
e kent ze wel, die kassakoopjes. Je ziet iets goedkoops en voordat je het weet heb je het gekocht. Het was tenslotte maar een paar euro...
Afbeelding: VPRO, uit onzichtbaar Nederland, november 2016.
Bij Vrijopnaam spreken we elke dag met mensen over (zelf) energie opwekken via zonnepanelen. In dit artikel antwoord op vier misvattingen.
Wemos jaaroverzicht 2016
Radar, 1000 dagen plastic, Geneva Global Health Hub, Health Systems Advocacy Partnership: Wemos was in 2016 volop in beweging.
Financiering van MKB/SME in arme landen is wat Lendahand doet
Is microfinanciering nu echt DE oplossing voor armoedebestrijding in arme landen? Of is er meer dan dat mogelijk? Koen The schrijft hierover.
Kindervepleegkundige Gerieke deelt haar kennis in Oeganda
Bevallen in Oeganda brengt risico’s met zich mee. De babysterfte is er 14x hoger dan in Nederland. Dát moet anders.
Geef je nou wel of geen geld? Lees hier 5 tips over hoe je om moet gaan met een dakloze stadgenoot.

Pagina's