Berichten van partners

Een product neerzetten dat bijdraagt aan een beter milieu en tegelijkertijd bereikbaar en betaalbaar wordt voor iedereen, motiveert mij elke dag weer
Klim in je pen! Schrijf een column met het thema "Verbeeld de vrede". Dan maak kans op een publicatie in de Vredeskrant, en plekje op Manifeest!
The Spindle Innovation Awards
Apply for ‘Best Innovation’ and win The Spindle Award at Partos Innovation Festival, €5000 for a scale-up strategy + a grant writer for a day!
Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van ontwikkelingssamenwerking. En vanaf juli 2017 is hij nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht bij VSO.
This guide shows leaders and development practitioners how to navigate complexity and manage their initiatives/organizations successfully.
Jeugdclubs in Bangladesh jeugdwerkeloosheid aanpakken
Jongeren aan het werk krijgen: dat is een flinke uitdaging in Bangladesh, een land met veel jeugdwerkloosheid. Lees hoe hun toekomst tóch verbetert
Medicijntesten in Afrika worden niet altijd uitgevoerd volgens ethische richtlijnen.
Tilburg University Cobbenhagen Center blogt over onderzoek en impact Starters4Communities Tilburg op deelnemende starters.
Ben jij maatschappelijk betrokken? Heb je zin om in en met Rotterdam aan de slag te gaan? Dan is Starters4Communities iets voor jou!
Bram Donkers onderzocht de effectiviteit van Edukans' lerarentrainingen in Ethiopië. "Mijn mond viel open van de resultaten."

Pagina's