Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine heeft 15.000 abonnees. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Actueel – 

Berichten van partners

Veel organisaties, met name maatschappelijke, lijken op hun eigen eiland te leven. Afgezonderd van het vasteland, terwijl daar de kansen liggen.
Armoede terugdringen. Het is werelddoel nummer één. Maar wat kan ik als burger doen om bij te dragen aan kansen voor medeburgers in arme landen? Fair trade kopen? Een Max Havelaar suikerboer op Mauritius heeft het niet zo slecht. En de meeste fairtrade koffie komt van welgestelde boeren die het benodigde certificaat hebben kunnen financieren. De echte armoede ligt juist bij de kleine bedrijfjes. Fairtrade producten kopen volstaat dus niet.
Het is 2016. We vinden duurzaamheid belangrijk en willen ook mooie spullen. Dit lijkt niet goed samen te gaan, maar dat hoeft niet zo te zijn.