Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine heeft 15.000 abonnees. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – Als partner van OneWorld profiteert u van het groeiende bereik van OneWorld en van de vele voordelen dat het Partnerschap biedt.
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Actueel – 

Berichten van partners

Bram Donkers onderzocht de effectiviteit van Edukans' lerarentrainingen in Ethiopië. "Mijn mond viel open van de resultaten."
VSO migratieprobleem, vluchtelingencrisis, wereldvluchtelingendag, economische vluchtelingen
Kabinetsformatie is tot 2x toe gestrand op migratievraagstuk. VSO kijkt vooruit en werkt aan structurele oplossing
CSD Crisis Week https://www.centreforsafety.org/services/training/category/2
De telefoon gaat over. Indringend. Gespannen kijkt het crisisteam op en aarzelt. Wie pakt hem op? Die ochtend kwam het bericht binnen...