Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine heeft 15.000 abonnees. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Actueel – 

Berichten van partners

De zon kwam op en toen begon er water in de boot te lopen. Ik kreeg water binnen. Mensen stapten op me. Ik hoorde een zwangere vrouw om hulp roepen.
Hulpverleners van Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée gedenken de mensen die hun leven hebben verloren op zee in Trapani, Sicilië. 22 juli 2016. © Anna Psaroudakis/SOS Mediterranee
We kregen een oproep: een helikopter voerde een medische evacuatie uit en ze vroegen onze hulp bij de reddingsactie. Ik had een naar voorgevoel.
Een detentiecentrum in Tripoli, Libië, waar vluchtelingen vastzitten onder verschrikkelijke leefomstandigheden.
Opgesloten, mishandeld en uitgebuit. Vluchtelingen en migranten die via Libië Europa proberen te bereiken komen vaak in levensgevaarlijke situaties.