Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Actueel – 

Berichten van partners

Het is 2016. We vinden duurzaamheid belangrijk en willen ook mooie spullen. Dit lijkt niet goed samen te gaan, maar dat hoeft niet zo te zijn.
Agrics boeren in Oost-Afrika zagen hun oogst in de afgelopen twee jaar met maar liefst 79% toenemen.
vakantie jongeren duurzaam
Samen met andere jongeren op vakantie en genieten van de mooie natuur en frisse buitenlucht? Dit kan tijdens één van de WoesteLand Zomerkampen, tussen 23 juli en 22 augustus! Jongeren ontdekken welke mooie natuur Nederland of Denemarken te bieden heeft. Op Vlieland, waar rust en ruimte heerst, ontdekken jongeren de duinen, vennetjes en wad en zand bijvoorbeeld. De sportieveling verkent Nederland op de fiets, en de echte avonturiers kunnen naar Denemarken.