Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Achtergrond – Naast het magazine en de website organiseert OneWorld ook evenementen. Onze journalistiek is voor veel mensen namelijk een beginpunt van discussie, verdieping en actie.

Berichten van partners

Goed doen en je goed voelen door letterlijk in beweging te komen voor jouw favoriete goede doel: dat is waar het bij 2Charity om gaat.
Op donderdag 4 februari tijdens het LANDforum 2016 in Utrecht werd het boek ‘Cooperatives, economic democratization and rural development’ overhandigd aan Theo de Jager, voorzitter van de Pan African Farmers Organisation (PAFO).
Agrics Tanzania, een van de sociale ondernemingen van ICS, is eind december begonnen met de inrichting van een nieuw demonstratieperceel.