Samen met andere jongeren op vakantie en genieten van de mooie natuur en frisse buitenlucht? Dit kan tijdens één van de WoesteLand Zomerweken , tussen 23 juli en 22 augustus! Jongeren ontdekken welke mooie natuur Nederland of Denemarken te bieden heeft. Op Vlieland, waar rust en ruimte heerst, ontdekken jongeren de duinen, vennetjes en wad en zand bijvoorbeeld. De sportieveling verkent Nederland op de fiets, en de echte avonturiers kunnen naar Denemarken om daar te leren over de Noorse sagen, legenden en ambachten. Er zijn in de zomer in totaal zes kampen. Kijk voor meer informatie op www.woesteland.nl.

Tijdens de WoesteLand zomerweken werken jongeren in de natuur in het gebied waar ze verblijven. Hier ontdekken ze het bijzondere gebied om zich heen. Het blijft natuurlijk niet bij het verrichten van noeste arbeid: samen spelletjes spelen, een duik nemen in het water en buiten avonturen beleven is bij alle kampen net zo belangrijk!

De WoesteLand Zomerweek vindt plaats tussen 23 juli en 22 augustus. De kosten voor deze zomerweek variëren per week. Opgeven kan via www.woesteland.nl.

  • 23 juli t/m 30 juli 2016 – Fiets je mee? Fietskamp (16 t/m 30 jaar)
  • 23 juli t/m 31 juli 2016 – Ontdek het verloren paradijs in Denemarken (18 t/m 30 jaar).
  • 5 t/m 12 augustus 2016 – Tot de grond en beyond,  in Drenthe (12 t/m 15 jaar)
  • 7 t/m 13 augustus 2016 –  Wie houdt het droog in Vlaardingen (16 t/m 30 jaar)
  • 15 t/m 22 augustus 2016 – Tipi’s Vlieland (18 t/m 30 jaar)

Over WoesteLand
WoesteLand is de jongerenafdeling van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Ieder jaar organiseert WoesteLand diverse jongerenvakanties in Nederland en het buitenland, midden in de natuur, waarbij altijd een steentje wordt bijgedragen aan het behoud van het gebied. Bijvoorbeeld door de boswachter te helpen met beheerwerkzaamheden. Want net als IVN, werkt ook WoesteLand aan een duurzame samenleving door mensen zelf de natuur te laten beleven. Daarnaast is er bij WoesteLand vooral heel veel ruimte voor plezier, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden met dezelfde interesses.

Meer informatie vindt u op www.woesteland.nl, of neem contact op met Alina Salomon, projectleider WoesteLand: a.salomon@ivn.nl of 06-49665132. Het laatste nieuwe over de zomerweken kun je ook terugvinden op facebook.

 

Stichting IVN Woesteland

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer