Elke dag zullen er 3 designers van De Kledingbibliotheek aanwezig zijn. Zij zullen het open atelier inrichten en ter plekke aan de slag gaan met het upcyclen van tweedehands kleding tot unieke stukken! De perfecte gelegenheid om nader kennis te maken met de Kledingbieb-designers en mee te kijken hoe de kleding gemaakt wordt. Je kunt de designers dit weekend alles vragen. Er zullen hiernaast een aantal kledingrekken staan met kleding die al af is, zo kun je ook deze kledingstukken bewonderen.

De designers van De Kledingbibliotheek zijn 150 kg tweedehands kleding van Humana aan het omtoveren tot unieke designer stukken. Deze stukken komen straks in de Kledingbieb te hangen en kun je dan lenen. De designers verzorgen ook de Kleding Upcycle Workshop, hiervoor kun je je nu al inschrijven bij onze crowdfunding. Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding van onze designers  van je oude kledingstukken nieuwe items.

NEST is "de broedplaats voor inspirerend ondernemerschap".Er is een locatie op de Uithof en een locatie in Hoog Catharijne. Verschillende inspirerende startups in Utrecht zijn hieraan verbonden en kunnen gebruik maken van de ruimte om inspirerende dagen en  weekenden te organiseren. De Kledingbibliotheek is hier één van.

Dit weekend wordt ook de definitieve locatie van De Kledingbibliotheek bekend gemaakt.
De Kledingbibliotheek opent in december in Utrecht. Natuurlijk zijn de initiatiefnemers van De Kledingbibliotheek aanwezig om alle andere vragen te beantwoorden.

Ben jij benieuwd naar de crowdfundingcampagne? Kijk dan hier op Oneplanetcrowd en doe mee!

Voor meer informatie kun je bellen met Maud: 06 37169808
Of mail naar: Maud@dekledingbibliotheek.nl
www.dekledingbibliotheek.nl

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd

Profielpagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer