5 juni Smeltend ijs en hoe nu verder…

In het kader van World Environmental Day organiseren we samen met Mondiaal Centrum Haarlem, St. Fair Nature en Liser een debat over de klimaatverandering. Wat betekent dit voor Haarlem en wat voor Mutare. Deskundigen uit Nederland en Zimbabwe vertellen over de gevolgen voor de bewoners van beide steden

Op dezelfde dag dat wij in Haarlem dit debat organiseren wordt er in Mutare door onze partner Environment Afrika de film 'An inconvenient truth' van Al Gore gedraaid en een debat georganiseerd met het lokale bedrijfsleven. Dit is in Mutare de start van de feestelijkheden rond 15 jaar stedenband.

 

7 juni Stadskrant Mutare Post in de bus

Als onderdeel van de stadskrant een jubileumeditie 'de Mutare Post' in het de Stadskrant/Haarlemmer.

 

13 juni Challenge Day 2007

Op 13 juni tijdens Nationale straatspeeldag organiseren we voor de derde keer Challenge Day in Haarlem. In Mutare wordt deze wedstrijd in het weekend ervoor gehouden om zoveel mogelijk wijkbewoners te kunnen laten meedoen. In deze wedstrijd gaan zoveel mogelijk mensen in Haarlem en Mutare ten minste een kwartier sporten. Dit evenement wordt samen met een groot aantal organisaties in Haarlem uitgevoerd. In Mutare worden de activiteiten vooral uitgevoerd in de wijken Hobhouse en Murahwa en worden georganiseerd door de Mutare Haarlem Sportleaders en actieve wijkorganisaties.

 

16-17 juni Houtfestival

Dit jaar zullen we extra meedoen met het Houtfestival. Met een act op het hoofdpodium, deelname aan het Millenniumplein, een Muziekworkshop op het kinderfestival en twee Zimbabwaanse kunstenaars bij het cultuurlab willen wij dit multiculturele festival versterken.

 

29 juni Spaarnoog Kunstfeest Spaarnoog

Op 29 juni organiseren we samen met de bewoners van de Damast/Spaarnoogstraat, Elan Wonen, architect Subash Taneja en de gemeente Haarlem een avondvullend cultureel programma rond de 40 beelden die er in de wijk Spaarnoog door 18 Zimbabwaanse kunstenaars zijn gemaakt. Twee van de Mutarese beeldhouwers geven tijdens deze avond een workshop.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer