Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Word vriend van OneWorld

Verandering begint bij bewustwording! Daarom zetten wij ons dagelijks in voor onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld. Soms onderzoekend, soms activerend maar altijd constructief en oplossingsgericht.

Steun onze missie, draag bij aan een eerlijke en duurzame wereld!

  • Verhalen die ertoe doen, van mensenrechten tot duurzaamheid
  • Ontvang het magazine: print en/of digitaal
  • Word onderdeel van de grootste eerlijke, duurzame community van Nederland
Ja, ik word vriend (€4/maand)

Voordat je verder leest...

Met onze onafhankelijke verhalen dragen we bij aan een eerlijke, duurzame wereld. We doen niet aan betaalmuren, maar goede journalistiek kost tijd en geld en daarom hebben we jouw steun nodig.

Word vriend voor (€4/maand)
Ik lees eerst het verhaal verder

[[{“fid”:”48280″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“alt”:”STA DROOG!”,”style”:”width: 581px; height: 327px;”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Sta Droog! video”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Sta Droog! video”},”type”:”media”}]]Over Sta Droog
Als aftrap van de Sta Droog! Challenge organiseerde OneWorld met Wet & Wild Water Fight eind augustus 2015 het grootste watergevecht van Nederland in het Vondelpark in Amsterdam. Ruim 2.800 mensen meldden zich aan. De fotobooth trok vele watervechters en voorbijgangers over de streep om hun 'Ik Sta Droog'-foto's te delen via social media en mee te doen aan de Sta Droog! Challenge. Diverse media waaronder NU.nl, Metro, AT5, Amsterdam FM, FunX en Vroege Vogels op radio 1 besteedden aandacht aan de actie. 

Voor de deelnemers aan de Sta Droog Challenge maakten we een feestje van droogstaan met online DIY-tips, blogs en achtergronden.
Dit toffe filmpje laat zien waarom Droogstaan zin heeft:

[[{“fid”:”38231″,”view_mode”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”attributes”:{“alt”:”Sta Droog! Challenge: koop een maand lang geen kleding”,”style”:”width: 581px; height: 327px;”,”class”:”file-file-styles-artikel-volle-breedte media-element”},”fields”:{“format”:”file_styles_artikel_volle_breedte”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Sta Droog! Challenge: waterverbruik in kleding”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Sta Droog! Challenge: waterverbruik in kleding”},”type”:”media”}]]

 

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Word vriend voor (€4/maand)
670

Programmamaker bij OneWorld. Oprichter van FoodGuerrilla en themakanaal OneWorld Water.
Profielpagina

Advertentie

MtM-banner