Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Word vriend van OneWorld

Verandering begint bij bewustwording! Daarom zetten wij ons dagelijks in voor onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld. Soms onderzoekend, soms activerend maar altijd constructief en oplossingsgericht.

Steun onze missie, draag bij aan een eerlijke en duurzame wereld!

  • Verhalen die ertoe doen, van mensenrechten tot duurzaamheid
  • Ontvang het magazine: print en/of digitaal
  • Word onderdeel van de grootste eerlijke, duurzame community van Nederland
Ja, ik word vriend (€4/maand)

Voordat je verder leest...

Met onze onafhankelijke verhalen dragen we bij aan een eerlijke, duurzame wereld. We doen niet aan betaalmuren, maar goede journalistiek kost tijd en geld en daarom hebben we jouw steun nodig.

Word vriend voor (€4/maand)
Ik lees eerst het verhaal verder

 

OneClimate Island is een eiland waarop je van alles kunt leren over hoe jij je steentje kunt bijdragen aan een beter klimaat. Ook jij kunt eraan meedoen. Kies je eigen avatar en ontdek hoe je een leefstijl kunt aannemen waarbij je maar heel weinig CO2 uitstoot.

 

Er is een tentoonstelling met videopresentaties en je kunt het ‘House of horrors’ binnentreden. Dat is een huis, waarin diverse apparaten staan die enorm veel CO2 uitstoten. Een stem vertelt erbij hoe je jouw huis zou kunnen aanpassen. Ook kun je op OneClimate Island alles te weten komen over de werking van windmolens.

 

 

Wil je meer weten over OneClimate Island? Je leest er alles over op de geheel vernieuwde website van OneClimate. Het initiatief OneClimate is van OneWorld UK, een van de dertien OneWorld centra verspreid over de wereld.

 

 

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Word vriend voor (€4/maand)

Advertentie

MtM-banner