Ontmoet je toekomstige werkgever op het National Sustainability Career Event!

12-01-2015 Bron: Morgen
National Sustainability Career Event
‘Is there a job in sustainability for you? ‘ Op deze vraag proberen Morgen & SustainableMotion een antwoord te geven tijdens het National Sustainability Career Event op 5 februari. Dit is hét carrière evenement voor studenten en starters die zich aan het oriënteren zijn op een inhoudelijke en duurzaamheid gerelateerde baan.
Blog – 

Wil jij na je studie een baan waarin je kan werken aan een duurzame toekomst? En wil je alvast je potentiele werkgevers ontmoeten of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan is het National Sustainability Career Event iets voor jou! Meer dan 60 vooraanstaande organisaties zullen je 5 februari op de bedrijvenmarkt laten zien welke carrieremogelijkheden in duurzaamheid zij kunnen aanbieden. Bovendien kun je workshops volgen en nodigen we je van harte uit om mee te discussieren tijdens de talkshow, waarin gasten als de CEO van Interface, Rob Boogaard, en Bibi Bleekmolen van Fairphone te gast zullen zijn.

Het volledige programma vind je op de site van SustainableMotion. Ook kun je je hier inschrijven! Doe dit snel, want de workshops zitten ieder jaar snel vol. Naast een dosis inspiratie, positieve energie en wellicht een interessante vacature kun je trouwens een superleuke sustainable goody bag verwachten.

Tot 5 februari!

Locatie: W.C. van Unnik gebouw
Adres: Heidelberglaan 2, 3584CS Utrecht
Tijd: 12:00-18:00
Taal: Engels

Reacties