Online adverteren op OneWorld

22-03-2006
Door: OneWorld Redactie
Bron: OneWorld

Het doel van online adverteren is tweeledig. Ontwikkelingen aan een website als die van oneworld.nl zijn een permanente noodzaak, en die vereisen permanente investeringen. Daarnaast heeft OneWorld zich ten doel gesteld naast de steun van onze trouwe sponsoren NCDO en Hivos, andere financiële middelen te vinden om onze activiteiten te blijven uitvoeren; dat kunnen andere sponsors zijn, maar ook eigen inkomsten.

 

In beide gevallen bieden online advertenties uitkomst. Adverteren op oneworld.nl is aantrekkelijk omdat de site een geïnteresseerd en betrokken publiek heeft. Elke dag zijn er bijna 7.000 bezoeken.

 

We beginnen met bannering voor een periode van zes maanden. We plaatsen  alleen advertenties voor activiteiten, producten of diensten die in lijn liggen met de missie van OneWorld: een rechtvaardige en duurzame wereld. U treft geen producten of diensten aan die ingaan tegen onze natuur. De advertentie die u ziet aan de rechterzijde op de homepage, is daar een voorbeeld van.

 

Wij beginnen ook eenvoudig: advertenties worden geplaatst voor een vaste periode en tegen een vaste prijs. In een later stadium zullen we mogelijk ook advertenties plaatsen voor een bedrag per 1.000 impressies, het aantal keren dat ze worden gezien (CPM).

 

Tot slot, we laten twee soorten advertenties toe op de site, de banners die het minst inbreuk maken op onze vormgeving: de langere, zogenaamde skyscrapers aan de rechterkant van onze site en de kleinere, zogeheten promoboxen aan de linkerkant.

 

Mocht u interesse hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

 

Reacties