OneWorld Event op Kwakoe Amsterdam

02-08-2004
Door: OneWorld Redactie
Bron: OneWorld

OneWorld, het grootste Nederlandse nieuwsportaal voor mensenrechten en duurzame ontwikkeling, wil jongeren betrekken bij wereldzaken. In de Mic Fight komen stellingen aan bod over bijvoorbeeld globalisering in je eigen leven, koopgedrag en kinderarbeid. De rappers krijgen vrij spel.

Wie wat te doen wil hebben terwijl hij naar de verschillende acts luistert, kan zijn sneakers of T-shirt personaliseren onder deskundige begeleiding van de jongens van LEYP.

Klik hier voor het complete programma.

Over OneWorld: OneWorld NL is het grootste Nederlandstalige informatiepunt op het internet over internationale samenwerking, mensenrechten en het milieu. Aan OneWorld zijn meer dan 115 maatschappelijke organisaties verbonden. De website is een platform voor deze organisaties. Een onafhankelijke redactie brengt dagelijks nieuws en achtergronden, analyses en interviews. Ook is er ruimte voor discussies, peilingen en weblogs. Meer informatie over het Kwakoefestival en een plattegrond en routebeschrijving is te vinden op de website van Kwakoe.

Reacties