Novib lanceert nieuwe website

03-12-2003
Door: OneWorld Redactie
Bron: Novib, 3 december 2003

Den Haag, 2 december 2003 - Op 1 december heeft Novib haar vernieuwde website gelanceerd. Deze vernieuwing bestaat uit een nieuw design, nieuwe navigatiefunctionaliteit, nieuwe informatiestructuur, meertaligheid èn een thema-subwebsite (www.novib.nl/gbv).

Het design van de website is aangepast aan de nieuwe invulling van de corporate campagne 'Hoe groot is jouw wereld?'. Bezoekers worden ertoe aangezet om stil te staan bij hun wereld en krijgen verschillende mogelijkheden aangeboden om op hun manier bij te dragen aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Naast het design stond de vernieuwing voornamelijk in het teken van het gebruikersvriendelijker maken van de website. Om dit te bereiken is de navigatiefunctionaliteit verbeterd, de informatiestructuur vernieuwd en een groot aantal van de teksten herschreven.

Bovendien zijn sinds gisteren ook een Engelse, Franse en Spaanse versie van de website beschikbaar. Novib zet hiermee een eerste stap naar een verbeterde online communicatie met haar partnerorganisaties in ontwikkelingslanden.

De website is gebouwd door Tam Tam op basis van .NET (dot-net) technologie. Voor het beheer is het zeer gebruiksvriendelijke content management systeem verder ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie op www.novib.nl.

Reacties