Thijs de Kleer Penningmeester Nederlands Albert Schweitzer Fonds

02-07-2013 Bron: Nederlands Albert Schweitzer Fonds
Thijs de Kleer

Thijs is momenteel adjunct financieel directeur van het Leids Universitair Medisch Centrum. Hij studeerde ontwikkelingseconomie en als kind woonde hij jaren in Tanzania, waardoor Afrika door zijn bloed stroomt en hij zet zich reeds vele jaren, veelal als penningmeester, vrijwillig in voor diverse organisaties en projecten. Voor het Nederlands Albert Schweitzer Fonds zal zijn passie voor Afrika en zijn uitgebreide kennis en ervaringen op het gebied van financiële zaken een waardevolle aanwinst zijn.

De Kleer: "Alle ondernemingen zijn ooit als project begonnen, ik lever graag mijn bijdrage, soms met geld soms met vrijwilligerswerk "


DO SOMETHING WONDERFUL. PEOPLE MAY IMITATE IT. - Albert Schweitzer


1913 – 2013 Jubileum 100 jaar Albert Schweitzer en Lambaréné. Bekijk alle activiteiten op www.nasf.nl/agenda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) verstrekt startsubsidies, door middel van een directe microgift, aan kleinschalige, lokale gezondheidszorgprojecten in Afrika. Wij doen dit op basis van de levensvisie van Nobelprijswinnaar Albert Schweitzer: Eerbied voor het Leven, waarin respect voor alles wat leeft centraal staat. Daarnaast reikt het fonds jaarlijks de Albert Schweitzer Prijs uit aan jongeren met een bijzonder ontwikkelingsproject of initiatief op het gebied van gezondheidszorg in Afrika.

Reacties