Uitnodiging Smeltend IJs en nu verder….

30-05-2007

In het debat dat de Haarlemse en Zimbabwaanse organisaties op 5 juni zullen voeren willen ze aandacht besteden aan de gevolgen van klimaatsverandering en mogelijke consequenties aan maatregelen tegen de opwarming van de aarde. Bij voorbeeld:  is het verantwoord om grondstoffen voor biobrandstof te verbouwen in een land waar hongersnood heerst.

 

In dit debat geven we speciale aandacht voor de lokale gevolgen in Haarlem en Mutare. Met een bijdrage van Tichaona Pesenayi, directeur van Environment Africa en Tendayi Maravanyaka, onderzoekster uit Manicaland. De avond wordt geleid door Maurits Groen, de uitgever van de Nederlandse editie van het boek 'An inconvenient truth' van Al Gore.

 

Het debat vindt plaats op dinsdag 5 juni 2007 in het Mondiaal Centrum Haarlem, Lange Herenvest 122 en duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur. U bent van harte uitgenodigd.

 

Op dezelfde dag dat wij in Haarlem dit debat organiseren wordt er in Mutare door onze partner Environment Afrika de film 'An inconvenient truth' van Al Gore gedraaid en een debat georganiseerd met het lokale bedrijfsleven. Dit is in Mutare de start van de feestelijkheden rond 15 jaar stedenband.

www.fairnature.org

www.liser.nl

www.mondiaalcentrumhaarelm.nl

Reacties