Soapster verliest weddenschap

12-07-2006

De IKN KadoShop is gevuld met producten uit landen van onze eigen projecten en van Fair Trade, een organisatie die met de verkoop van producten uit derdewereldlanden tevens de werkgelegenheid bevordert in die landen.

IKN heeft 24 projecten in 18 landen. Hierdoor heeft de organisatie contacten in vele landen en kunnen er verschillende producten ingekocht worden. Producten die verkocht worden variëren van houtsnijwerk, sierpotloden, porselein tot kettingen, sokken en sleutelhangers.

Tevens worden er tweedehands goederen verkocht worden. IKN ontvangt namelijk regelmatig tweedehands speelgoed, kleding, computers etc. Niet alles kan verstuurd worden naar de projecten en daardoor wordt er een gedeelte verkocht.

De klanten ontvangen bij besteding van € 5,= een foto met handtekening van Everon, bij besteding van € 10,= kan de klant samen met Everon op de foto (wel eigen fototoestel meenemen). Ook zijn er mini-djembé's uit Senegal te koop voor € 7,50 i.p.v. € 10,= per stuk.

Verder kan er ingeschreven worden voor een IKN KadoShop-kortingskaart, waarmee 10% korting verkregen kan worden op elk artikel.

Alle opbrengsten komen ten goede van de wees- en verlaten kinderen die IKN ondersteunt.

Voor vragen kan de stichting bereikt worden tijdens kantooruren van maandag tot en met woensdag van 10:00 tot 16:00 uur, telefoon 078 - 6200 258. Of via de onlangs vernieuwde website www.intern-kinderhulp.org.

Reacties