Rond de wereld in één nacht!

21-04-2006

Sportief én informatief
De Nachtwandeling, die traditioneel plaatsvindt in de nacht voor Hemelvaart, is ongeveer 25 kilometer lang en loopt door polders, duinen en bos, van Leiden naar Den Haag. Jaarlijks nemen ongeveer 750 wandelaars deel aan deze tocht. Rond de wereld in één Nacht is niet alleen een sportieve uitdaging maar staat ook garant voor diverse informatieve en culturele activiteiten rondom het thema "Internationale Samenwerking". Dit jaar staan de 8 Millenniumdoelen tijdens de gehele wandeling centraal. 
 
25 Kilometer te lang?
Lijkt 25 kilometer je te lang, dan kan je dit jaar meedoen met een kortere wandeling. Graag horen we van jou welke afstand jouw voorkeur heeft. Bij het vaststellen van de definitieve routes en afstanden proberen we met jullie voorkeuren rekening te houden. De tocht op skeelers? We kijken of het mogelijk is! Op het inschrijfformulier kun je je voorkeuren aangeven. 
 

Aanmelding en kosten
De voorinschrijving is nu gesloten, maar op de avond zelf kun je natuurlijk gewoon nog inschrijven.  Kosten voor deelname: Jongeren en studenten: bij voorinschrijving € 6,00, op de avond zelf € 8,00 Volwassenen: Bij voorinschrijving € 8,50, op de avond zelf € 10,00
Meer weten?
Lees meer over de 'nacht' op de Nachtpagina van COS, lees het programma van dit jaar, het verslag van de Nachtwandeling 2005 of bekijk de fotoimpressie.
Neem voor directere informatie contact op met Jeroen van Es of Jan-Martijn Knip,  070 3456154

COS Haaglanden & West Holland
De nacht bij het COS

Reacties