Programma in Peru krijgt steeds meer vorm

26-08-2011
Door: Yente

Uiteraard zal Yente ook met een kleine delegatie aanwezig, van zowel Yente professionals als ondernemers en experts uit Nederland. Heb je ook iets met Peru? Bekijk dan de vacature op deze site en ga ook mee! Er is nog plaats. Yente ondersteunt vrouwelijk ondernemerschap door het opbouwen en versterken van netwerken van vrouwelijke ondernemers, missies en matchmaking en de digitale community MYente. We zijn vooral actief in Peru, Bolivia, Kenia en Zuid-Afrika. MYente is gratis toegankelijk voor onderneemsters wereldwijd. Er zijn ook al 100 Nederlandse onderneemsters lid. Sluit je ook aan!

Het programma in Peru begint steeds meer vorm te krijgen. Het ziet er als volgt uit: zondag 23 oktober: Toeristisch programma in Lima maandag 24 oktober: Bedrijfsbezoeken bij vrouwelijke ondernemers in Lima dinsdag 25 oktober: Seminardag 1 in Lima, over versterken van ondernemerschap en export woensdag 26 oktober: Seminardag 2 in Lima, ingedeeld op thema's en sectoren donderdag 27 oktober: Vlucht naar Arequipa, seminardag 1 in Arequipa, over succesvol ondernemerschap vrijdag 28 oktober: seminardag 2 i Arequipa, ingedeeld op thema's en sectoren, en bedrijfsbezoeken aan onderneemsters in Arequipa In Lima worden 200 deelneemsters verwacht en in Arequipa 100. Genoeg mogelijkheden om kennis te delen en zaken te doen dus!

http://www.yente.org/nieuws/peruaanse-onderneemsters-nodigen-uit http://www.oneworld.nl/Vacaturebank/Vrijwilligerswerk/jobopening/9386/Ondernemers_en_experts_voor_Peru

Reacties