Nieuw op de energiemarkt: goede doelen energie

12-10-2006

"Goede Doelen Energie is een energielabel waarbij wij uit een deel van de opbrengst Goede Doelen ondersteunen," aldus Harald Swinkels, directeur van de Nederlandse Energie Maatschappij. "Samen met een aantal goede doelen willen wij energie aanbieden met dubbel voordeel: voor de consumenten zelf en voor de wereld om hen heen. De consument profiteert enerzijds van energie tegen inkoopprijzen en bovendien wordt een Goed Doel naar keuze door ons financieel gesteund."

De Nederlandse Energie Maatschappij probeert een verantwoord alternatief te bieden voor de 'normale' energieaanbiedingen in de markt. "Sommige energiebedrijven," aldus Swinkels, "waarvan de namen genoeglijk bekend mogen worden verondersteld, verstoken letterlijk tientallen miljoenen Euro's per jaar ten behoeve van hun naamsbekendheid. De Nederlandse Energie Maatschappij wil dit anders doen. Verantwoord, transparant en eerlijk. Wij vragen Goede Doelen een beetje reclame voor ons te maken. Een banner op de website, een coupon in een nieuwsbrief, dat soort eenvoudige zaken. Als een Goed Doel dit voor ons wil doen, ondersteunen wij dit Goede Doel financieel. Op dat moment is een Goed Doel deelnemer van 'Goede Doelen Energie'. Heel eenvoudig eigenlijk."

 

Lambro Triantos, directeur van 'Internationale Kinderhulp Nederland', een deelnemend Goed Doel: "De Nederlandse Energie Maatschappij biedt ons met dit initiatief een nieuwe bron van inkomsten die hard nodig is. Daarnaast associëren wij ons graag met dit bedrijf, aangezien ze ook voor hun klanten maximale waarde willen bieden: zo krijgen klanten energie tegen inkoopprijs, 3 jaar lang zonder prijsstijging. Bovendien is de opgewekte stroom 100% groen. Dat is toch een perfecte combinatie?"

 

"Op dit moment sluiten meer en meer goede doelen zich aan," besluit Swinkels, "en wij zijn erg benieuwd naar de respons van de bezoekers van het Wild Life Evenement. De bekend soapacteurs Everon Hooi en Joris Putman zijn op het Wilf Life Evenement (www.wildlife-evenement.org) aanwezig om Goede Doelen Energie te promoten. Hopelijk biedt Goede Doelen Energie aan alle twijfelende energieverbruikers in Nederland een voordelig én vriendelijk alternatief."

 

www.goededoelenenergie.nl en www.intern-kinderhulp.org

Reacties