Nieuw boek van Conny Braam: Mandela op de koelkast

20-03-2006

Met de afschaffing van de apartheid kwam voor Conny Braam een einde aan een leven als activist. In Mandela op de koelkast kijkt Conny Braam terug op haar betrokkenheid en terloops naar het nieuwe Zuid-Afrika: wat kwam er terecht van de idealen? In vijf verhalen, geschreven in opdracht van NiZA en uitgebracht door uitgeverij Augustus, beschrijft Braam haar ontmoetingen met de doodseskaders van het oude apartheidsbewind en de rol die de BVD in haar leven heeft gespeeld. Ook beschrijft ze hoe ze als vroegere 'terroriste' in april 2005 een koninklijke onderscheiding kreeg. En tot slot doet Braam bij de ontruiming van opbergplekken voor geheime documenten, een aangrijpende ontdekking onder de vloer van haar huis.

U krijgt dit boek cadeau bij een gift aan NiZA van minimaal 12,50 euro (inclusief verzendkosten in Nederland).

Hoe ontvangt u dit boek?

·                   Maak uw gift over op giro 26655 t.n.v. NiZA en

·                   stuur een e-mail naar donateurs@niza.nl waarin u de hoogte van uw gift en de datum van betaling vermeldt, alsmede uw naam, adres en woonplaats.

 

U ontvangt uw bestelling binnen enkele weken na ontvangst van uw gift. Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. De minimale gift is inclusief verzendkosten in Nederland.

www.niza.nl

Reacties