Maak kans op € 20.000 voor jouw duurzame initiatief

14-07-2009
Door: ASN Bank

Meedoen is eenvoudig!

Word lid van Voor de Wereld van Morgen en lanceer je initiatief via deze site. Elke week wordt het initiatief met de meeste stemmen beloond met 100. De vijf initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de finale en maken kans op de hoofdprijs van 20.000. Zowel individuen als organisaties kunnen deelnemen.

Over Voor de Wereld van Morgen

Voor de Wereld van Morgen is een internetcommunity voor duurzame doeners. Voor mensen en organisaties die de handen uit de mouwen willen steken voor een duurzame wereld. We zijn inmiddels meer dan achtduizend leden sterk!

 

Op Voor de Wereld van Morgen kun je praktisch en actief bijdragen aan een betere wereld. De site koppelt goede initiatieven aan mensen en middelen. Je kunt meedenken over ruim driehonderd duurzame initiatieven of meehelpen ze te verwezenlijken. Bijvoorbeeld door je talent in te zetten, suggesties te doen of initiatiefnemers aan middelen te helpen. Verder kun je discussiëren op het forum over duurzaamheid, stemmen op jouw favoriete initiatieven en jezelf verbinden aan een initiatief door fan, deelnemer of zelfs teamlid te worden.

 

Voor de Wereld van Morgen is een initiatief van de ASN Bank. Lid worden is gratis en vrijblijvend. Word ook lid en kom vandaag in actie voor de wereld van morgen!

www.voordewereldvanmorgen.nl

Reacties