Legale Bollywoodwinkel open haar ‘deuren’

11-07-2007

Als aanvulling op de vele previews en reviews van Bollywood CD's en DVD's uit het Indian Feelings E-zine is het nu ook mogelijk deze te bestellen op www.bollywoodwinkel.nl. Met betaalmogelijkheden als paypal en ideal is het, niet alleen veilig om online producten te kopen, maar ook voordelig om dit op www.bollywoodwinkel.nl te doen.

In (online) winkels worden er helaas nog teveel illegale Bollywood CD's en DVD's verkocht, vaak onder het mom dat deze de originele zijn. Bij thuiskomst blijkt dan echter dat dit niet het geval is. Hierdoor worden zowel de consumenten gedupeerd, door het kopen van een slecht product (ontbrekende scènes, slecht geluid e.d.) alsook de filmindustrie (inkomstenderving en juridische kosten om piraten aan te pakken).

BollywoodWinkel.nl heeft als doelstelling; piraterij van Bollywood cd's en dvd's tegen te gaan. De producten die verkocht worden zijn voorzien van een origineel hologram van o.a. Eros, Yash Raj en Adlabs. De producten van BollywoodWinkel.nl zijn dus gegarandeerd origineel en dit tegen voordelige tarieven.

Om het publiek kennis te laten maken met deze hoogwaardige producten, worden alle titels voor een vast voordelige tarief geïntroduceerd en als klap op de vuurpijl, tijdelijk, gratis thuisbezorgd.

http://www.bollywoodwinkel.nl

http://www.indianfeelings.com

Reacties