Join december: Jordanië Special

01-12-2009
Door: viceversa

Vrijdag 4 december organiseren Join, het Dancing on the Edge festival en Kosmopolis Rotterdam een multimediale bijeenkomst in De Unie in Rotterdam. Met film, columns, persoonlijke verhalen en discussie over media en performing arts in het Midden-Oosten. Lees verder.

'Hij wilde van de klap genieten'
Hij ging nooit naar de moskee, vastte nooit tijdens Ramadan, maar wilde volgens de FBI een wolkenkrabber in Dallas opblazen. Hoe werd een slechte moslim opeens moslimterrorist? Lees hier het artikel. 

Wat zit er onder die sluier?
lingerie_web_cropLeren lingerie, kanten lingerie, doorschijnende lingerie: Jordaanse vrouwen kleden zich een stuk exotischer dan de Nederlandse. 'En dat zijn juist de zwaargesluierde vrouwen.' Lees hier het artikel.

Wie mooi wil zijn moet honger lijden
Ze hebben geen geld voor eten, maar lopen wel rond in kleding van Dior, Gucci of Dolce&Gabbana. 'Kleding is onze eerste prioriteit.' Lees hier het artikel.

Ook profvoetballer worden in Jordanië?
Jordaniërs kunnen niet voetballen. Dus zouden twee ongetrainde Nederlandse studenten in aanmerking kunnen komen voor een profcontract bij een of ander clubje? Lees hier het artikel.

'Al-Qaeda beraamt grote aanslag in Europa'
Al-Qaeda wordt steeds zwakker, zegt de Amerikaanse regering. Onzin, zegt Al-Qaeda-expert Fuad Hussein. 'De aanhang blijft groeien.' Lees hier het artikel.

Join ligt op 1 december in de brievenbussen van abonnees en is vanaf 4 december verkrijgbaar op hogescholen, universiteiten en andere studentenlocaties. Het volgende nummer verschijnt in maart. Een gratis abonnement regel je hier.  

Reacties