INTERNETVEILING TERRE DES HOMMES

18-11-2002
Door: OneWorld
Bron: Terre des Hommes

Internetveiling

Op de website www.terredeshommes.nl kunnen bezoekers bieden op tekeningen en kunstwerken. De tekeningen zijn gemaakt door kinderen uit projecten van Terre des Hommes.

Ook kan geboden worden op tekeningen en schilderijen van o.a. Wouter Stips, Fokke en Sukke, Haagse Harry, Ans Markus en Anton Heijboer. Deze kunstwerken zijn door de makers gratis ter beschikking gesteld voor de veiling.

De opbrengst van de veiling gaat naar projecten van Terre des Hommes voor kinderen met een handicap.

Campagne

Terre des Hommes start haar campagne aanstaande woensdag op 20 november. Op deze Dag van de Rechten van het Kind wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor rechten van kinderen. Deze rechten worden helaas lang niet altijd nageleefd.

Op 20 november wordt daarom het rapport 'Verborgen levens, kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden' aan de Tweede Kamer aangeboden. De internetveiling gaat op hetzelfde moment van start.

Terre des Hommes Nederland is een speciaal op kinderen gerichte hulporganisatie die al meer dan vijfendertig jaar vele honderden projecten in zo'n dertig ontwikkelingslanden financieel en, waar noodzakelijk, praktisch ondersteunt.

website van Terre des Hommes Nederland

Reacties