IKN versterkt zich met 2 ambassadeurs

19-04-2006

Egbert is van beroep tandtechnicus, maar heeft van zijn hobby (tekenen) zijn beroep gemaakt. Egbert maakt heel bijzondere en intrigerende zwart wit tekeningen van Rotterdam. Egbert vindt het belangrijk, dat kinderen kansen krijgen in het leven op een menswaardig bestaan en dat zij op basis daarvan individuele keuzes kunnen gaan maken. Hij kan zich daarom goed vinden in de visie van IKN.

Joris Putman (een collega van Everon) is de andere versterking. Joris wil graag helpen, omdat hij zich nauw verbonden voelt met de derde wereld. Als kleine jongen heeft hij in Burkina Faso, Thailand en Indonesië gewoond.

Beide heren staan dus volledig achter de missie van IKN. Ook zij willen wees- en verlaten kinderen kansen en mogelijkheden bieden op een menswaardig bestaan. Egbert en Joris willen niet alleen in naam ambassadeur zijn, maar willen zich regelmatig actief gaan inzetten.

Op zondagmiddag (vanaf 13:00uur) 23 april zal Joris Putman IKN vertegenwoordigen in Ouwehands Dierenpark te Rhenen, waar dit weekend de Dag van Aarde gevierd zal worden. Everon Hooi zal diezelfde ochtend (van 10:00 tot 12:00uur) ook aanwezig zijn in het speciale dorp, waar meer dan 20 goede doelen vertegenwoordigd zullen zijn. 

Egbert Vennema zal op 16 juni IKN vertegenwoordigen tijdens een speciale kinderdag in Vlissingen. Hij zal dan in een jury zitten, die een kleurplaat ingekleurd door schoolkinderen zal gaan beoordelen.

 

Voor méér informatie over IKN, kijk op www.intern-kinderhulp.org

Reacties