Festival Mundial pakt uit met Petje Af!

23-03-2007

Ali B. stelt programma samen

Festival Mundial viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Om dit vieren wordt een nieuw concert georganiseerd in het Tilburgse Leijpark. Ali B., winnaar in 2006 van de tmf award voor beste Urban act, stelt voor het concert Petje Af een uniek programma samen. Nederlandse en internationale urban artiesten, rappers en vrienden van Ali B. zelf zullen een rol in het concert spelen. Het is voor het eerst dat Ali B. een concert programmeert en presenteert.

 

"Twee jaar geleden stond ik met mijn band op Festival Mundial voor 20.000 mensen te spelen. De positieve sfeer die er onder het gemixte publiek heerst geeft je als artiest heel veel energie. Dat ik nu zelf een programma mag samen stellen vind ik echt vet. Ik zal een heel divers programma samenstellen en heb ook een paar verrassingen in petto. Zorg dat je er bij bent!"

 

Ali B

 

Concert met een boodschap

Met Petje Af willen Mundial Productions, Ali B. en Plan Nederland een brug slaan tussen jongeren uit verschillende culturen en jongeren bewust maken van hun rechten. Petje Af staat in het teken van jongeren en geweld, thuis, op school of op straat. Om deze boodschap te ondersteunen heeft Plan Nederland een young talent fonds opgericht voor jong hip hop talent uit ontwikkelingslanden. Per bezoeker zal van het toegangskaartje één euro naar dit rapfonds gaan.

 

Kaartverkoop

Het concert Petje Af vindt plaats in het Tilburgse Leijpark om 20.00 uur. Vanaf 1 april zijn kaarten verkrijgbaar via www.festivalmundial.nl. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en

12 euro op de dag zelf aan de kassa.

Reacties