Documentaire Een Heilig Beroep

14-05-2007
Door: viceversa

Op 17 maart jl., 25 jaar na dato, was het symposium 'Overleven Verplicht'.

Tijdens het symposium werd de documentaire 'Een heilig Beroep?' over de moord op de vier IKON-journalisten vertoond. Het symposium was een groot succes, daarom hebben ICCO en lokaalmondiaal besloten om de documentaire 'Een Heilig Beroep?' nogmaals te laten zien. Ditmaal op het Latin American Film Festival op dinsdag 15 mei om 20:00 uur in het Louis Hartlooper Complex aan de Tolsteegbrug 1 in Utrecht (www.louishartloopercomplex.nl).

Aansluitend vindt er een debat plaats over de rol van journalistiek bij conflictsituaties en thema's als mensenrechten en armoede. Het panel bestaat uit Marc Broere (journalist), Anneke van Gijzen (14 jaar ontwikkelingswerker in El Salvador) en Gert Kuiper (broer van Jan Kuiper, één van de vermoorde IKON-journalisten). Het debat zal worden geleid door Stefan Verwer (directeur lokaalmondiaal).

U bent van harte welkom bij deze gratis bijeenkomst. In verband met het reserveren van plaatsen, vernemen wij graag van u of u van plan bent te komen. Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar communicatie@lokaalmondiaal.net.

Voor meer informatie kijk op: www.overlevenverplicht.nl. Informatie over het filmfestival is te vinden op www.laff.nl.

www.overlevenverplicht.nl

http://www.laff.nl/

lokaalmondiaal

ICCO

Reacties