4WARDS Feesten voor jong Afrika

08-03-2005 Bron: Music Mayday Foundation

25 podia door heel het land organiseren in het weekend van vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 4WARDS parties. Van elk verkocht kaartje gaat er een Euro naar de start van een cultureel jongerencentrum in Tanzania.

In alle podia lichten campaigners de actie verder toe, er zijn filmpjes te zien over jong Tanzaniaans talent en acteurs van o.a. Onderweg naar Morgen bezoeken de diverse locaties.

Over Music Mayday

Eind 2002 ging Music Mayday van start. Met als motto 'bringing talent to a global stage' steunt de culturele jongerenorganisatie de ontwikkeling van jong talent in Afrika. Daarnaast zet de organisatie zich in voor meer communicatie, samenwerking en uitwisseling tussen jongeren van het Europese en het Afrikaanse continent.

"Sinds 2005 is de Nederlandse overheid partner van Music Mayday. Een enorme erkenning voor het werk van de afgelopen twee jaar. Via zelfstandige Music Mayday organisaties in o.a. Tanzania en Ethiopie kunnen duizenden creatievelingen hun ding doen. Dit is slechts het begin", aldus Ruben Collin, directeur van Music Mayday.

Meer informatie?

Check www.musicmayday.org

Check www.4wards.nl

Website van Music Mayday Campagne website

Reacties