Groene Helden benefiet voor Ilovebeeing

28-07-2014
Door: UMEF
Bron: UMEF
Save the date: 22 augustus is het tijd voor een nieuwe editie van UMEF’s benefietevenement Groene Helden! Dit maal gaan we de bloemetjes binnen zetten in Club Up Amsterdam. Bloemetjes binnen? Ja zeker! Deze BEEnefiet-avond organiseren we samen met en voor Ilovebeeing.
Bloemetjes binnen zetten voor de bij – 

Bijen sterven massaal door toedoen van de mens. Ilovebeeing zet zich in om de toenemende bijensterfte, en daarmee verstoring van de natuur en het in gevaar brengen van onze voedselvoorziening terug te dringen. Met bewustwordingscampagnes - misschien heb je wel eens een zakje met zaadjes van bloemen waar bijen dol op zijn ontvangen? - en activiteiten wilt Ilovebeeing op een vriendelijke manier mensen een duwtje in de rug geven om zo de samenleving een stukje duurzamer te maken. Zo kan je een introductiecursus en een praktijkcursus Urban Beekeeping cursus volgen. Hoe vet! Daarnaast bouwt en plaatst Ilovebeeing bijenhotels en bijenpaleizen, zoals in het Westerpark en op de Stopera, om de bijen een thuis te bieden. Bij UMEF geloven we in Ilovebeeing en steunen met de opbrengst van deze avond graag deze BIJzondere organisatie!

De volgende Groene Helden verzorgen het muzikale programma: Wesdex & Georgio Star, Milan Meyberg & Michiel, Camiel Damen (live), Kabale und Liebe, Anton Pieete.

GROENE HELDEN!
Vrijdag 22 augustus 2014 // 23:00 - 05:00
Club Up // Korte Leidsedwarsstraat 26-1 // Amsterdam
www.clubup.nl // www.umef.net // www.ilovebeeing.nl
Tickets: VVK EU10,- Deur EU12,50 // BESTEL JE KAARTJE HIER!
Evenement op Facebook

Groene Helden werd eerder georganiseerd voor Monkey Business, LiveBuild en WakaWaka in Club Air en Studio80. Enkele artiesten die zich daarbij hebben ingezet zijn o.a. Erick Eerdhuizen (Erick E), Michel de Hey, Estroe, Shinedoe en Wouter de Moor. Komende editie dus in Club Up, een locatie die flinke stappen heeft gezet in het verduurzamen van de locatie. In een interview met directeur Jeron Halewijn van Clup Up en De Kring wordt daar meer over verteld. Hierover later meer op www.umef.net

Reacties