Gezocht: voormalige assistent deskundigen

01-07-2006
Door: OneWorld Redactie


Het Directoraat-Generaal Internationale Samenwerking (DGIS) stuurt al bijna vijftig jaar getalenteerde, jonge professionals naar alle uithoeken van de wereld om kennis te delen en projecten uit te voeren binnen het Assistent Deskundigen-programma.

In opdracht van DGIS voert MDF Training & Consultancy op dit moment een onderzoek uit naar de effecten van het AD-programma voor de carrièreontwikkeling van voormalige assistent-deskundigen. Deze studie dient om meer inzicht te krijgen in het functioneren van de arbeidsmarkt voor ontwikkelingsdeskundigen, en moet DGIS in staat stellen om de activiteiten in het AD-programma nog beter af te stemmen op talentvolle hbo'ers en academici, en op hun toekomstige werkgevers.

In het kader van deze evaluatie roepen DGIS en MDF iedereen op die ooit als assistent-deskundige is uitgezonden zich te melden om aan dit onderzoek mee te doen. Tevens wordt hen gevraagd andere voormalige assistent-deskundigen in hun netwerken (waar ook ter wereld) te informeren over deze evaluatie. Stuur voor meer informatie een e-mail naar experts@mdf.nl.Reacties