Geef een workshop tijdens de iWeek 2014!

09-07-2014 Bron: OneWorld
Ieder jaar organiseert OtherWise Wageningen de iWeek. De iWeek is een “unconference” over interactieve methodes voor sociale verandering en vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 juli. Het thema van deze iWeek is: “Creativity as a Bridge”,waarbij we willen nadenken, brainstormen en spelen met creatieve methodes van kennisoverdracht als brug tussen de wetenschap en de maatschappij.
IWEEK 2014 – 

Er zijn vele creatieve methodes om belanghebbenden te betrekken bij projecten: je kunt bijvoorbeeld denken aan participatory mapping, focus-groep discussies, future scenario development, theater, verhalen vertellen, participatieve video,... Deze methodes kunnen gebruikt worden in allerlei verschillende velden van onderzoek: van water management en klimaatsverandering tot landschapsarchitectuur; van bosbouw en natuurbescherming tot rurale en stedelijke ontwikkeling.

Ben jij bekend met creatieve participatieve methodes om kennis over te brengen? Heb je interesse om een workshop of presentatie te geven? Neem dan zeker contact met ons op via otherwise@wur.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen voor workshopgevers, dus neem aub zo snel mogelijk contact met ons op!

Workshopgevers krijgen gratis toegang tot de andere workshops die dag en maaltijden aangeboden!

Reacties