Word Partner

Partnerschap OneWorld

Als partner van OneWorld heeft u een ideaal podium om een grote groep mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in onderwerpen als internationale samenwerking en duurzaamheid. Hieronder vindt u de voordelen van een partnerschap met OneWorld:

1. Extra publiciteit
Het OneWorld platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 80.000 unieke bezoekers en OneWorld magazine wordt maandelijks door meer dan 130.000 mensen gelezen.  Voor u is het OneWorld platform een ideaal podium om deze groep te bereiken. Als partner van OneWorld ontvangt u een eigen inlog voor de website en plaatst u zelf uw berichten. U kunt hiermee extra aandacht vragen voor uw activiteiten of publiekscampagnes. Uw berichten gaan tevens mee in de nieuwsbrief die OneWorld.nl wekelijks verstuurt naar ruim 12.000 abonnees.

2. Vacatures plaatsen
Heeft u een vacature open staan, bent u op zoek naar geschikte stagiaires of biedt u vrijwilligerswerk aan? Als partner van OneWorld kunt u onbeperkt vacatures, stageplaatsen en vrijwilligerswerk voor uw eigen organistie publiceren op de site. De Vacaturebank van OneWorld.nl is het meest populaire onderdeel van de website. Het is niet toegestaan om vacatures te plaatsen voor derden.

Uw geplaatste vacatures gaan tevens mee in de vacature-nieuwsbrief die OneWorld.nl wekelijks verstuurt naar ruim 20.000 abonnees.

3. Agenda items plaatsen
Organiseert u een debat, workshop, of andere evenement? Met uw eigen inlog plaatst u zelf onbeperkt agenda items op OneWorld.nl

4. Voordelig adverteren
Als partner van oneworld kunt u met korting adverteren op OneWorld.nl en in OneWorld magazine. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, mail dan met Gerben Zeeman, g.zeeman@ncdo.nl

OneWorld is bovendien steeds op zoek hoe de (nieuwe) wensen van partners het best gehonoreerd kunnen worden. Wilt u meer weten over aansluiting bij OneWorld? Neem dan contact  met ons op.

Kosten partnerschap
OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget. 
Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 

Tarieven  2013*

groep

jaarlijkse omzet/budget in Euro's

tarief per jaar in Euro's**

A

tot 150.000

168,-

B

150.000 - 499.000

626,-

C

500.000 - 999.999

891,-

D

1.000.000 - 1.999.999

1.102,-

E

2.000.000 en meer

1.372,-


*) Prijzen zijn exclusief 21% BTW

**) Sluit u halverwege een jaar, maar vóór 1 juli van dat kalenderjaar een partnerschap af, dan wordt de gehele partnerbijdrage in rekening gebracht. Indien u zich na 1 juli van dat kalenderjaar aanmeldt, ontvangt u voor dat jaar 50% korting.

Opzeggen

OneWorld hanteert een opzegtermijn van 3 maanden. Opzeggingen kunnen alleen per 1 januari worden gedaan en moeten derhalve voor 1 oktober binnen zijn. Indien u de overeenkomst niet tijdig – vóór 1 oktober – opzegt, brengen wij 50% van het jaartarief in rekening.

 

Criteria

Om onze doelstellingen trouw te blijven is het belangrijk dat onze partners betrokken zijn bij activiteiten op het gebied van duurzame ontwikkeling, mensenrechten en/of internationale vraagstukken.

Er geldt een aantal praktische criteria voor deelname. Doel daarvan is de betrouwbaarheid van de informatie op onze site te garanderen.

  • De partner dient opgenomen te zijn in het register van de Kamer van Koophandel of er dient bij de partner een contactpersoon met naam, adres, telefoonnummer bekend te zijn.
  • Uit doelstelling en activiteiten moet zijn af te leiden dat de partner bijdraagt aan vraagstukken over internationale samenwerking, mensenrechten en/of duurzame ontwikkeling.
  • De missie en de activiteiten van de partner mogen NIET oproepen tot geweld, rechts- of links extremistisch zijn, discriminerende of niet-respectvolle uitingen bevatten.
  • Om partner te kunnen worden van OneWorld Nederland, dient uw organisatie in Nederland gevestigd te zijn.

Deelnemende organisaties dienen aan alle vier de voorwaarden te voldoen.

Als u zich aan wilt melden, vul dan het formulier in.
Een medewerker van OneWorld neemt binnen 3 werkdagen contact met u op. Heeft u vragen? Mail dan naar oneworldpartners@ncdo.nl of bel 020 5688778.

ter vermelding op contract
Heeft u het uittreksel van het financieel jaarplan niet digitaal? Dan kunt u het ook opsturen per post: NCDO, t.a.v. OneWorld Partnermanagement, Postbus 94020, 1090 GA Amsterdam