FoodGuerrilla

16-02-2016 Bron: OneWorld
Wormenhotel actie van FoodGuerrilla
Event – 

FoodGuerrilla is het netwerk van OneWorld met ruim 180 voedselinitiatieven die samen een vuist maken voor beter eten.

 

Iedere guerrilla heeft zijn eigen initiatief waarmee hij of zij vecht voor een beter, eerlijker en duurzamer voedselsysteem. Vanuit FoodGuerrilla steunen we deze initiatieven met advies en trainingen.

Naast deze ondersteuning voeren we elk jaar een grote campagne voor beter eten. In 2015 was dat bijvoorbeeld Het Wormenhotel voor een betere bodem, en in 2014 gingen we de strijd aan met ongezond eten met de campagne Big Bang Broccoli.

Tot slot organiseren we ook gave bijeenkomsten en events, zoals Eat This tijdens Wereldvoedseldag. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste guerrilla acties en nieuws? Volg ons via Twitter en Facebook!

Aankomende events

Eat This - Wereldvoedseldag 2016! We druk bezig met de plannen voor deze dag die iedereen zou moeten vieren. En dat is dan ook onze ambitie: dat iedereen in Nederland Wereldvoedseldag met ons mee viert. 

Bekijk voorgaande edities en de laatste info over de aanstaande editie op www.eatthis.nu

Onze acties

Het Wormenhotel // zomer 2015

Big Bang Broccoli // Zomer 2014

Damn Food Waste // Zomer 2013


Meer weten

Wil je meer weten over FoodGuerrilla? Neem dan contact op met programmamaker Lotte Sluiter via lottesluiter@oneworld.nl.  

Doen

Ieder jaar organiseert de NVAS (Nederlandse Vereniging voor Afrika Studies) een Afrikadag over een actueel onderwerp. Op 15 oktober...

WarChild wil meer aandacht voor hulp aan kinderen
Balletdanseres Michaela DePrince en voormalig kindsoldaat Ishmael Beah pleiten voor meer hulp aan kinderen uit oorlogsgebieden.
Maak een pakkend ontwerp voor een plek waar vluchtelingen samen met jongeren en studenten prettig kunnen wonen en win!
Lotte Sluiter

Lotte Sluiter werkt als programmamaker en journalist voor OneWorld. Daarnaast...

Lees meer van deze auteur >
 
 

Reacties