Pillow Fight for Love

07-06-2016 Bron: OneWorld
Kussengevecht
PILLOW FIGHT FOR LOVE. Op de dag voor Valentijnsdag, 13 februari 2015, vond ons kussengevecht voor seksuele vrijheid plaats op Rotterdam Centraal! Mensen konden meevechten en een statement maken voor de vrijheid om te houden van wie je wilt, voor het kunnen verkrijgen van condooms, voor medische zorg als je zwanger bent en voor een einde aan seksueel geweld tegen meisjes. Hier in Nederland en in de rest van de wereld.
Event – 

Over de Pillow Fight for Love

Wist je dat homo's meer kans hebben op de doodstraf, en meisjes het vaker doen tegen hun zin in? De Pillow Fight for Love had als doel om, met een breed arsenaal aan partners, een statement te maken voor seksuele vrijheid. Deze campagne was tweeledig, zo konden mensen een statement delen via social media, en werd iedereen uitgenodigd voor het kussengevecht op Rotterdam Centraal.

Ambassadeurs

Resultaten

Met een plein vol kussenvechters, vele aangehaakte partners en ambassadeurs van Kim Holland tot Winfried baaijens verrasten we Rotterdam Centraal met een roze brigade. Er volgden nog pop-ups van ons gevecht op het 2015Festival en in Pakhuis de Zwijger. Ook wisten media ons te vinden, waarbij vooral gay media en vrouwenmedia zoals de Viva verslag kwamen doen.

PFFL foto

Partners

Een uitzonderlijke, grote groep partners schaarden zich achter dit initiatief. Dit waren Hirda, Rutgers WPF, Choice, Amref, Simavi, Africa Interactive, Women = Men, COC Rotterdam, Mara, IFMSA en Pride.  Ieder droeg bij in manschappen en in communicatiekracht.

Lotte Sluiter

Lotte Sluiter werkt als programmamaker en journalist voor OneWorld. Daarnaast...

Lees meer van deze auteur >

Reacties